Vytinta dešra

Visos temos
Vytinta dešra Gamintojo nuotr./Maistas

Vytinta dešra – ypatingo apdorojimo būdo dešra: vytinant įgyjanti specifinį skonį, aromatą, tampa lengvai organizmo įsisavinama. Ypač patariama vartoti virškinamojo trakto sutrikimais besiskundžiantiems žmonėms, seneliams, vaikams.

Rūkytos mėsos gaminiai

Negalite gyventi be rūkytos dešros ar skilandžio? Prieš dėdami į lėkštę pagalvokite dukart

Kapotas sumuštinis

Turbūt populiariausias sumuštinis „TikTok“ pasaulyje: itališkas „kapotinis“

Mėsos produktai

Specialistai įspėja: ūkininkų rūkytuose mėsos gaminiuose gali būti kenksmingų priedų

Maistas

Specialistai ragina druską vartoti atsargiau

Maistas

Mitybos specialistė Vaida Kurpienė: „Gausus gyvūninės kilmės produktų vartojimas gali sukelti vėžį“

„Mažeikių mėsinės“ gaminamos dešros

Šaltai rūkyta ar vytinta dešra – kurią rinktis?