„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Vytinta dešra

Visos temos
Vytinta dešra Gamintojo nuotr./Maistas

Vytinta dešra – ypatingo apdorojimo būdo dešra: vytinant įgyjanti specifinį skonį, aromatą, tampa lengvai organizmo įsisavinama. Ypač patariama vartoti virškinamojo trakto sutrikimais besiskundžiantiems žmonėms, seneliams, vaikams.

Kapotas sumuštinis

Turbūt populiariausias sumuštinis „TikTok“ pasaulyje: itališkas „kapotinis“

Mėsos produktai

Specialistai įspėja: ūkininkų rūkytuose mėsos gaminiuose gali būti kenksmingų priedų

Maistas

Specialistai ragina druską vartoti atsargiau

Maistas

Mitybos specialistė Vaida Kurpienė: „Gausus gyvūninės kilmės produktų vartojimas gali sukelti vėžį“

„Mažeikių mėsinės“ gaminamos dešros

Šaltai rūkyta ar vytinta dešra – kurią rinktis?