„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
Naujienos ankstesnės nei 2014-08-07 15 val.
Vištienos filė

Grilio patarimai: kokie ingredientai minkština mėsą?

Ant grotelių iškeptas jautienos didkepsnis

Kaip taisyklingai kepti ant grotelių ir iešmų? Kuriuo atveju kokią mėsą kepti?

Marinuota vištiena

Skaniausi marinatai mėsos kepsniams

Jautienos kepsnys ant grotelių

Savaitgalio meniu: kepsniai ant grotelių

Ančių krūtinėlės salotos su figomis ir burokėliais

Savaitgalio pietums – paukštienos patiekalai

Mėsos produktai pagal jų paruošimo būdus skirstomi į virtus, rūkytus ir vytintus.

Virti, rūkyti ar vytinti mėsos produktai. Kuo jie skiriasi?

„Mažeikių mėsinės“ gaminamos dešros

Šaltai rūkyta ar vytinta dešra – kurią rinktis?

Vytinta mėsa

Vytinti delikatesai