„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Žalioji arbata

Visos temos
Žalioji arbata Arbata

Žalioji arbata – arbata, kurią gaminant lapelių oksidacijos procesas sustabdomas po minimalaus laiko. Ryte skinti lapeliai nevytinami, o oksidacija stabdoma kaitinant: naudojant garus (tradicinis japoniškas metodas) arba sausai kepinant karštose keptuvėse (tradicinis kiniškas metodas). Taip išsaugomos naudingos maistinės medžiagos – vitaminai, mineralinės medžiagos, teinai, taninai.

Uzbekiškas plovas / Karolina Kažukauskaitė

Karolina apie uzbekiškus patiekalus bei gėrimus: uzbekai sako – „jei mirti, tai nuo plovo“

Karolina Kažukauskaitė / Uzbekistanas

Jau 5 metus Uzbekistane gyvenanti Karolina nustebino dar negirdėtais dalykais: to turistai nežino

Peršalimas

5 maisto produktai, kurie padės pasveikti nuo peršalimo ar gripo

Arbata.

Dietologai pataria: kurios arbatos rūšys padės sužvalėti, o kurios – nurimti

Arbata

Norite iš arbatos gauti viską, kas geriausia? Štai kada ją turėtumėte gerti

Mitybos mokslininkė L.Nelkinė komentuoja, ką turėtume žinoti apie mačią

Mitybos mokslininkė L.Nelkinė apie mačią: ar tikrai tonizuoja ir padeda numesti svorio?

Vaistininkė Elvyra Ramaškienė

Kurių vitaminų negalima vartoti netgi su kava ir žaliąja arbata?

Sinusitas, sloga ar Covid-19?

Peršalote arba užpuolė gripas? 5 maisto produktai, kurie padės pasveikti

Jauku namuose

Mėgstate gerti arbatą? 5 šalutiniai jos poveikiai, apie kuriuos galbūt nesusimąstėte