„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Želatina

Visos temos
Želatina Fotolia nuotr./Spanguolių želė

Želatina – skaidri bespalvė arba gelsvoka, smukli, beveik beskonė medžiaga, gaunama iš gyvūnų jungiamojo audinio baltymo kolageno.

Braškių tortas

Šviežių braškių pyragas – paprastas vasaros stebuklas

Trintų uogų želė „macarons“ su vaniliniu maskarponės kremu

„Aurimėlio virtuvė“: trintų uogų želė „macarons“ su vaniliniu maskarponės kremu

Želė tortas

Klasika ant švenčių stalo – želė tortas: patarimai ir 3 receptai

Želė desertas

Šventinis desertas – gaivus trispalvis želė tortas su lietuviškais akcentais

Traški smaližių pasaka

Stinga įkvėpimo naujamečiam meniu? Pagrindinę rolę patikėkite braškių, kefyro ir juodos duonos dermei

Tortas

Žiemos tortų karalius: jogurtinis persikų skanėstas – su rytine kava arba kaspinu draugams prie durų

Druska ir pipirai

„Druska ir pipirai“: saulėtas kąsnelis vasaros – lengvas persikų ir jogurto tortas

Renata Ničajienė ir jos gamintas desertas

Renatos Ničajienės „Sezoninė virtuvė“: kokosiniai želė gabaliukai

Naminiai guminukai

Pirkti nebūtina: sveikesni naminiai guminukai patiks mažiems ir dideliems smaližiams