„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Žiediniai kopūstai

Visos temos
Žiediniai kopūstai BFL/Gedimino Savickio nuotr./Žiedinis kopūstas

Žiediniai kopūstai arba kalafiorai (lot. Brassica oleracea var. botrytis) – bastutinių (Brassicaceae) šeimai priklausanti daržovė. Maistui naudojami švieži žiedai su žiedkočiais. Dažniausiai verdami, nors kartais kepami ar vartojami žali.

Buffalo kalafijoro kasneliai

Maisto blogerė: ar jau mėginote pasigaminti traškių sparnelių iš žiedinio kopūsto

Kepti žiediniai kopūstai

Gardumėlis: kepti žiedinių kopūstų sparneliai

Žiediniai kopūstai su harisa ir kuskusu

Keptas žiedinis kopūstas su kuskusu ir harisa

Meksikietiški žiedinių kopūstų kotletai

Meksikietiški žiedinių kopūstų kotletai: aikčiosite iš smagumo!

Keksiukai su feta ir žiediniais kopūstais

Pikantiški keksiukai su feta ir žiediniais kopūstais

Žiedinių kopūstų salotos

Traškios ir nekaltos žiedinių kopūstų salotos neapvils kalorijas skaičiuojančiųjų

Bulvių ir žiedinių kopūstų kepsneliai

Žiedinių kopūstų ir bulvių paplotėliai

Nidos indiškas lęšių troškinys su žiediniais kopūstais

Nidos receptas: indiškas lęšių troškinys su žiediniais kopūstais

Orkaitėje keptas žiedinis kopūstas

„Gurmanės“ receptas: orkaitėj keptas žiedinis kopūstas. Tiks užkandžiui, garnyrui ar taps lengva vakariene