„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Žolelių arbata

Visos temos
Žolelių arbata Arbata

Žolelių arbata – gėrimai, gaminami užplikius įvairių augalų džiovintus vaisius, uogas bei jų lapus, pumpurus, stiebus, šaknis ir žiedlapius.

Įvairios tautos verda daug švelnių, aromatingų savo krašto augalų arbatų, kurios gerina virškinimą, skatina medžiagų apykaitą, ramina nervų sistemą.

Arbata.

Dietologai pataria: kurios arbatos rūšys padės sužvalėti, o kurios – nurimti

Arbata.
Reklama

10 įdomybių apie arbatą: kas nėra arbata, ką reiškia arbatos „augintinis“ ir kuo čia dėtos pandos?

Pilvo skausmas

Vargina skausmingos menstruacijos? 10 būdų, kaip palengvinti jų skausmą

Pilvo skausmai

Lengvai virškinami maisto produktai: vartokite, kai sunegaluoja skrandis ar viduriuojate

Arbata

Tarptautinė arbatos diena: priminimas, kaip teisingai ruošti, ir žiemiški receptai

Šaltalankių arbata

Kankina sausas arba drėgnas kosulys: kada būtini vaistai, o kuomet pakanka ir arbatos?

„Tamme Talu“

Heli žolelių rojus, kur reikia valgyti gėles, o katė daug kalba, bet atsisako suprasti