Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2018-08-04 10 val.
Jūros gėrybių patiekalas

Jūros šventė prie pietų stalo: 20 žuvies ir jūros gėrybių patiekalų

„Fisheria“ - šviežios žuvies restoranas Nidoje

„Fisheria“ Nidoje: ten, kur silkę keičia iš žvejo Alvydo valties atkeliavęs žiobris

Česlovas ir Asta Žemaičiai

2018 m. „30 geriausių restoranų“: 5 vieta: lietuviškos šviežios žuvies restoranas – „Šturmų švyturys“

Piene su cinamonu, gvazdikėliais lėtai virta lydeka

Populiarėja ežerų žuvis: ekspertė pataria, kaip ją skaniai ir teisingai paruošti

Vytaras Radzevičius ir jo gamintas užkandis

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: dūmų skonio žuvies užkanda

Kepamos daržovės

Sveikesni iškylų patiekalai: ekspertai dalijasi patarimais ir patiekalų receptais

Naminė sūdyta lašiša

„Švęsti gyvenimą“ receptas: naminė sūdyta lašiša

Vasariški patiekalai su egzotikos lašeliu

Patiekalai su lašeliu egzotikos: purūs blynai su įdaru ir ant grilio kepta lašiša su kuskuso salotomis

Vytaras Radzevičius ir jo gaminta Aliaskos šaltiena

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: Aliaskos šaltiena