Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2018-12-19 15 val.
Silkė

Maisto ekspertė pataria, kaip išsirinkti šviežią silkę. 9 puikūs receptai

Karpis

Prieš šventes suaktyvėjanti karpių prekyba: į ką reikėtų atkreipti dėmesį renkantis žuvį

Sočioji žuvienė

12 žuvienės receptų: nuo prancūziškos klasikos iki rytietiškų skonių

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. „Kunigų smaugikai“: patiekalo pavadinimas žiaurus, skonis – nuostabus

Žuvies ir daržovių troškinys

Žuvies ir daržovių derinys: 12 puikių receptų rudeniui

„Dine in the Dark“ vakarienės akimirka

Vakarienės tamsoje iššūkiai: žuvį painioja su mėsa, nebeatpažįsta kruopų

Žinomų tinklaraštininkių ruošti patiekalai

3 maisto tinklaraštininkių receptai: lašišos kepsnys, silkės salotos ir vištiena greitai

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: ungurys ir starkis Nidoje. Itališkai pagaminti žuvies patiekalai

Kepta žuvis

Žuvis ant grilio – visai nesudėtinga: 5 idėjos, kaip skaniai ją iškepti