Naujienos ankstesnės nei 2019-02-04 12 val.
Su raugintais kopūstais keptas karpis

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: Virginijos karpis su raugintais kopūstais

Troškinimui paruošta lašiša

Vienas naudingiausių maisto produktų padeda tapti laimingesniems. N.Narmontaitės receptas

Žuvis

Vis daugiau lietuvių valgo šviežią žuvį

Julija Steponavičiūtė ir jos keptas vilkešeris

„KitchenJulie“ receptas: orkaitėje keptas vilkešeris paprastai

Vytaras Radzevičius ir jo keptas jūrų ešerys portugališkai

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: jūrų ešerys portugališkai

Žuvies troškinys

Žuvies troškinys, priminsiantis vasarą: išskirtinumo suteikia vienas ingredientas

Žuvies maltinukai

Lengvesniam valgiaraščiui – maltinukai iš žuvies: 12 įdomių, bet paprastų receptų

Nida Degutienė ir jos kepti menkės, kalafiorų ir pupelių kotletai

Nidos receptas: menkės, kalafiorų ir pupelių kotletai, kurie patiks net žuviems nemėgstantiems vaikams

Kristinos Pišniukaitės patiekalai Kūčioms

3 tinklaraštininkių pasiūlymai Kūčioms: lašišos pyragas, krevečių vėrinukai ir silkių sumuštiniai