Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2019-11-15 9 val.
Česlovas Žemaitis

Žuvies restoranų savininkas, šefas Č.Žemaitis: „Restorane turi jausti jūros kvapą ir sezoniškumą“ 

 Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų gaminti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Rūkytas Nidos ungurys ir ešerys, šokoladinė mėta kitaip – pastos padaže

Vytaras Radzevičius ir jo gamintas patiekalas

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: lašiša su itališku kumpiu kepsninėje

Vytaras Radzevičius ir jo ruoštas žuvies patiekalas

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: džiunglių žuvis

Restoranas „Selfish“

30 geriausių restoranų. 23 vieta: geriausias žuvies ir jūros gėrybių restoranas Lietuvoje – „Selfish“

Grilio patiekalai

Dar nebandytų grilio patiekalų trejetukas: lašiša, smidrai ir apelsinai desertui

Sūdyta lašiša

Krapais ir kadagio uogomis kvepianti sūdyta lašiša su viskiu

Šefas Mindaugas Janušaitis ir jo gamintas patiekalas

Nesudėtingas šefo receptas: menkė su bolivine balanda ir keptomis daržovėmis

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruošti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: šviežia skumbrė ir sardinės varguolių būdu