Naujienos ankstesnės nei 2019-12-13 19 val.
Rūkytos žuvies meistras Martynas Mančas

Žuvies rūkyklos įkūrėjas M.Mančas: „Man svarbu parodyti žmonėms procesą“. 2 receptai

Du netikėti ir lengvai paruošiami receptai su silke be aliejaus

Du netikėti ir lengvai paruošiami receptai su silke be aliejaus

Česlovas Žemaitis

Žuvies restoranų savininkas, šefas Č.Žemaitis: „Restorane turi jausti jūros kvapą ir sezoniškumą“ 

 Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų gaminti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Rūkytas Nidos ungurys ir ešerys, šokoladinė mėta kitaip – pastos padaže

Vytaras Radzevičius ir jo gamintas patiekalas

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: lašiša su itališku kumpiu kepsninėje

Vytaras Radzevičius ir jo ruoštas žuvies patiekalas

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: džiunglių žuvis

Restoranas „Selfish“

30 geriausių restoranų. 23 vieta: geriausias žuvies ir jūros gėrybių restoranas Lietuvoje – „Selfish“

Grilio patiekalai

Dar nebandytų grilio patiekalų trejetukas: lašiša, smidrai ir apelsinai desertui

Sūdyta lašiša

Krapais ir kadagio uogomis kvepianti sūdyta lašiša su viskiu