Naujienos ankstesnės nei 2021-05-07 13 val.
Kepta plekšnė

Metas pagaliau paragauti plekšnės: kaip ir ką iš jos ruošti?

Keptas tunas su salotomis

Ekspertė žeria patarimų, kaip ruošti šviežią tuną: 3 originalūs receptai

Prancūziška žuvienė „bouillabaisse“

Pasaulis lėkštėje: prancūziška žuvienė „bouillabaisse“

Ant grilio kepamos dorados

Ant grilio kepame doradą: ekspertės patarimai ir 2 receptai, kokių dar nebandėte

Nida Degutienė ir jos virta sriuba

Nidos receptas: suomiška pavasarinė lašišų sriuba

Ant grilio kepta vištos krūtinėlė su salotomos

Savaitgalio valgiaraštis: šylant orams – lengvesni ir greitesni patiekalai. 25 receptai

Keptas šamas

Ekspertė pataria, kaip ruošti populiarėjantį šamą. 4 puikūs receptai

Lašišos tartaras

Pasaulis lėkštėje: puikusis lašišos tartaras

Kapoti karpio kepsneliai su bulvių koše

„Aurimėlio virtuvės“ receptas: kapoti karpio kepsneliai su bulvių koše