Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2021-05-25 16 val.
Nida Degutienė ir jos gamintas patiekalas

Nidos receptas: spagečiai su lašiša popieriaus paketėliuose

Menkės kepsneliai

Ekspertė apie ledjūrio menkę: tinka ir ant grilio, ir virti garuose. Receptai

Žuvies kelias: nuo mažo Ventės žvejų laivo iki jūsų lėkštės

Restoranai sumišę dėl verslinės žūklės draudimo: „Apie laukines žuvis tik pasakosime?“

Tinklaraštininkė Dovilė ir jos kepta lašiša su apelsinų padažu

„O ką skanaus“ receptas: kepta lašiša su apelsinų padažu

Kepimui paruošti upėtakiai

Žuvies diena: kepame upėtakį ir paprastai, ir įdomiau. 8 itin skirtingi receptai

Ant grotelių keptos dorados

Savaitgaliui – pavasariški žuvies patiekalai: tiks ir jungsiantiems orkaitę, ir kursiantiems grilį

Sevičė

Žymiausias Peru virtuvės patiekalas – sevičė: kuo jis ypatingas ir kaip ruošti namie

Kepta plekšnė

Metas pagaliau paragauti plekšnės: kaip ir ką iš jos ruošti?

Keptas tunas su salotomis

Ekspertė žeria patarimų, kaip ruošti šviežią tuną: 3 originalūs receptai