Žuvys

Visos temos
Žuvis Žuvis

Žuvys – šaltakraujai gėlame ir jūros vandenyje gyvenantys stuburiniai gyvūnai, turintys žiaunas, neporinius (nugaros, pauodegio ir uodegos) ir porinius (krūtinės ir pilvo) pelekus. Kūno forma verpstiška, odoje turi gleivių liaukas.

Palanga skelbia stintų valgymo sezono pradžią

Palanga paskelbė stintų valgymo sezono pradžią – agurkais kvepiančios žuvelės jau čirška keptuvėse

Sumuštiniai su silke

Silkės kelionė per pasaulį: kaip ją valgo švedai, lenkai ir vokiečiai?

Metjes silkė

„Nekaltoji“ silkė Matjes: kodėl ji yra tikras delikatesas ir kaip ją paruošti

Žuvis

Žuvies gidas šventėms: kaip išsirinkti ir paruošti?

Žuvis

Žuvis švenčių stalui: nauda, pavojai ir kaip išsirinkti geriausią

Keptas karpis ant šventinio stalo

Kūčios be karpio – ne Kūčios: 3 nauji receptai

Kepta žuvis su šafranu paskanintu aliejumi

Kepta žuvis su šafranais paskanintu aliejumi

Žuvis
Reklama

Žuvies patiekalai Adventui ir šventėms: lengvi, gardūs ir sveiki receptai

Žuvies ir daržovių troškinys

Žuvies troškinukas su daržovėmis: gal galima pakartoti?