Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2022-10-13 12 val.
Svieste kepta žuvis su kaparėliais

Prancūziška klasika labai paprastai: svieste kepta žuvies filė

 Beveik visos teisingai paleistos žuvys gali išgyventi, o svarbiausia yra laikas ir atsargumas.

Justas Dainys: Kaip teisingai paleisti žuvis?

Nida Degutienė ir jos ruoštas lašišos ir ryžių dubenėlis

Nidos receptas: japoniškas lašišos ir ryžių dubenėlis

Lapė

Lapė žvejė: vaizdo įraše užfiksuota pirmoji gudruolė, sugaunanti karpį

Šventosios upė įžuvinta skersnukių jaunikliais.

Šventosios upė papildyta į Lietuvos raudonąją knygą įtrauktomis žuvimis

Virta žuvis su daržovėmis

Išbandę šį prancūzišką žuvies ruošimo būdą, prie kitų galite ir negrįžti

Sumuštinis su kepta jautiena

15 sočių sumuštinių: tiks ne tik pusryčiams, bet ir pietums

Viduržemio jūros dieta

Viduržemio jūros dieta: ką jos metu valgyti ir kodėl reikėtų rinktis