Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas susilaukė kūdikio: porai gimė dukra

Aktorė Ineta Stasiulytė (38) ir šokėjas Deividas Meškauskas (31) netveria laime – jų šeimą papildė dar vienas narys. Po aštuonerių metų draugystės pora susilaukė kūdikio.
Deividas Meškauskas ir Ineta Stasiulytė
Deividas Meškauskas ir Ineta Stasiulytė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Šią dieną pasaulį išvydo Inetos Stasiulytės ir Deivido Meškausko poros pirmagimis. Spalio 11-ąją, apie 19 valandą, porai gimė dukra.

„Taip, jau galite pasveikinti“, – 15min džiugią žinią patvirtino D.Meškauskas.

„Nuotaikos puikios, viskas labai gerai. Neapsakomai džiaugiamės, visi laimingi. Mama, kūdikėlis sveiki, jaučiasi gerai – viskas pavyko puikiai“, – džiaugėsi tėtis.

Iš pat pradžių tėvai svarstė vaiko lytį pasilikti tik sau. Apie tokią gražią tradiciją pora girdėjo kelionės Balyje metu, o ir iki paskutinės minutės patys nežinojo, ko tiksliai tikėtis. Tad šeimyna pasirūpino tiek rožiniais, tiek mėlynais drabužėliais, turėjo sugalvoję vardus berniukui ir mergaitei.

Vis dėlto užuominų apie mergaitę būta ir pirmagimio „pasitikimo vakarėlyje“ – Inetos ir Deivido namų sienas puošė užrašas „Tai mergaitė“.

Tiesa, vieną paslaptį tėvai nusprendė išlaikyti – kol kas dukters vardo atskleisti nepanoro.

Dar anksčiau kalbėdama su 15min Ineta Stasiulytė teigė, kad būsimo vaikelio vardą sugalvojusi kone nuo pat laukimo pradžios. O pasiūliusi Deividui iš karto išgirdo pritarimą. „Vardas labai stiprus, džiaugiuosi, kad ir Deividui patiko. Nors jam buvo svarbiausia, kad gražiai skambėtų, man didelę reikšmę turi ir vardo reikšmė“, – 15min sakė aktorė.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas
Luko Balandžio / 15min nuotr./Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas

Žinią apie nėštumą pora pranešė po tris savaites trukusių atostogų Indonezijos saloje. Ir nors tuo metu I.Stasiulytė buvo penktą mėnesį nėščia, „dovana iš dangaus planų nesugriovė“.

Deividas ir Ineta neslėpė, jog šis vaikas – ilgai lauktas ir planuotas. O sužinoję, kad netrukus vėl prisimins, ką reiškia auginti kūdikį, tryško džiaugsmu.

„Visas gyvenimas pasidarė visai kitoks. Ir viskas pasikeitė. O Deividui pranešiau labai natūraliai, nebuvo jokių romantinių nukrypimų. Tiesiog abu žinojome, kad tai įvyks. Ir vieną dieną supratome, kad jau.

Abiem viskas buvo aišku, juk ne maži vaikai. Manau, kad mums nebūtų paskyrę vaikelio, jei iš aukščiau nematytų, kad abudu esame pasiruošę būti tėvais“, – 15min pasakojo I.Stasiulytė.

Asmeninio albumo nuotr./Inetos Stasiulytės ir Deivido Meškausko atostogos Balyje
Asmeninio albumo nuotr./Inetos Stasiulytės ir Deivido Meškausko atostogos Balyje

Pora, kurios meilė prasidėjo 2010 metais projekte „Šok su manimi“, per savo bendrą gyvenimą ir patys juda lyg šokio ritmu – tai ramiu, tai audringu, bet tikrai nenuobodžiu. O kalbėdami apie ateities planus, neslepia pagalvojantys ir apie vestuves:

„Pasišnekame, kaip įsivaizduotume vestuves, ko norėtume, ko nenorėtume. Ir mes norime storų graikiškų vestuvių“, – juokėsi D.Meškauskas.

15min primena, kad Deividas jau turi sūnų Adomą iš ankstesnių santykių su dainininke Rūta Ščiogolevaite. Ineta Stasiulytė iš ankstesnių santykių su žinomu tango mokytoju Eduardu Gimenezu augina dukrą Upę.

TAIP PAT SKAITYKITE: I.Stasiulytė ir D.Meškauskas Balyje atostogavo jau trise: „Sulaukę dovanos iš dangaus, planų nekeitėme“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas