15min Inga Stumbrienė pasakojo, kad kiekvienais metais šeima savo kūrybiniais sugebėjimais bando nustebinti ne tik vieni kitus, bet ir visą giminę – vis renkasi kitą marginimo techniką.
„Kaskart iškeliame sau naują, malonų iššūkį. Tai labai laukiama ir smagi pavasario šventė, dėl to ir daug ruošiamės, puošiame ne tik patiekalus, bet ir visus namus – dominuoja pavasarinės spalvos – žalia ir geltona“, – sakė Inga.
Šiemet Stumbrai kiaušinius margino net keliomis technikomis: „Esame išbandę tikrai nemažai būdų: ir su svogūnų lukštais, ir žolelėmis, ir su akmenėliais, ir su lipdukais, ir su vašku, ir braižydavome. Šį kartą dalį margučių marginome žolelėmis ir dažėme dažais, kitus puošėme popierinėmis gėlytėmis. Visgi šių metų pasididžiavimas – želė kiašiniai.“
Na, o Velykų rytą susitikus su visa gimine, jie mėgaujasi kiekviena akimirka praleista artimųjų rate: „Prie stalo daužiame margučius, domimės vieni kitų technikomis, vėliau ridename ir rungtyniaujame, kuri šeima daugiau nudauš ir parsiveš namo.“
O šiemet dar visiems skanią staigmeną padarė dukra Estela. „Firminį patiekalą gamino mano dukrytė – paruošė velykinį pyragą“, – 15min pasakojo Inga Stumbrienė.
TAIP PAT SKAITYKITE: Ingos ir Aivaro Stumbrų išvyka į Romą: gimtadienio šventė, mišios su popiežiumi ir saulėtas vitamino D užtaisas
TAIP PAT SKAITYKITE:
Garsenybių Velykos feisbuke ir instagrame: linksmybės sniege ir margučių grožis
Saldi idėja šventiniam stalui: keksiukų karalienė Liucina Rimgailė dalijasi Velykų bobos receptu
TAIP PAT SKAITYKITE: Velykinės Ingos Budrienės idėjos: kaip nebrangiai, tačiau efektingai papuošti švenčių stalą