Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ingrida Martinkėnaitė su vyru Mindaugu Urbonu susilaukė pirmosios atžalos: porai gimė mergaitė

Atlikėjai, grupės „69 Danguje“ narei Ingridai Martinkėnaitei ir jos vyrui Mindaugui Urbonui šiandien – ypatinga diena. Jiedu ant rankų sūpuoja pirmąją savo atžalą.
Ingrida Martinkėnaitė ir Mindaugas Urbonas
Ingrida Martinkėnaitė ir Mindaugas Urbonas / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

15min žinią apie apie gimusią dukrą patvirtino pati I.Martinkėnaitė. „Abi jaučiamės puikiai“, – sakė ji. Tiesa, kaip teigė moteris, vardas naujagimei dar nesugalvotas. „Dar nežinome, norėtume susitikti su tėveliu ir tada jau nuspręsime dėl vardo, nes per atstumą susitarti yra sudėtinga“, – pripažino dainininkė.

Kaip teigė teigė I.Martinkėnaitė, dukra gimė balandžio 14d., 7 valandą ryto. Džiugias naujienas apie dukros gimimą moteris pranešė ir savo socialinių tinklų paskyrose. Negana to, atlikėja pridėjo žavią, ką tik gimusios mažylės pėdutės nuotrauką.

View this post on Instagram

❤️ Sveika atvykusi 2020 04 14 ❤️6:59 @urbonas_m

A post shared by Ingrida Martinkenaite (@ingrida_martinkenaite) on

Ne paslaptis, jog I.Martinkėnaitei, kaip ir daugeliui kitų nėštukių, dar prieš gimdymą karantino įvesti pokyčiai atnešė daug jaudulio ir nežinomybės. Apie tai moteris užsiminė dar kovo mėnesį.

„Atrodo, kad viskas suplanuota, sudėliota į lentynas ir tuomet įsikiša didesnė jėga, kuri nuo mūsų mažai tepriklauso. Tad labai svarbu suprasti, kad tu negali nieko pakeisti ir reguliuoti, tu turi prisitaikyti. Pirmom dienom aš panikavau, o po to supratau, kaip reikia su tuo susigyventi: tiesiog nenervinti nei savęs, nei ateinančio vaikelio. Geriausia yra su tuo susitaikyti ir mąstyti tik pozityviai, kad viskas bus gerai ir, kad tikrai viskas įvyks“, – skaičiuojanti 36-ą nėštumo savaitę save ir kitas mamytes ramino I.Martinkėnaitė.

Dėl karantino gimdyme negalėjo dalyvauti M.Urbonas, tačiau dar prieš jį I.Martinkėnaitė bandė išlikti pozityvi. Moteris pritarė, kad vyro pagalba pirmomis dienomis yra labai reikalinga, bet taip pat sakė, kad tai nėra taip baisu, ir jau tuo metu laukė, kada grįš su vaikučiu namo.

Visoms besijaudinančioms, kad vyrai negalės dalyvauti gimdyme, žymi moteris patarė prisiminti, kad gimdymo namuose teks praleisti tik kelias dienas vienoms, o tada laukia džiaugsmingas sugrįžimas namo, kur šalia bus vyras ir jo suteikiama pagalba.

Kad laukiasi pirmosios judviejų atžalos, Ingrida 15min patvirtino gruodžio mėnesį.

Naujieną Ingrida paskelbė ir visiems savo sekėjams socialiniuose tinkluose, įsikėlusi nuotrauką, kurioje matyti apvalėjantis pilvukas.

„Stebuklas. Mes jo labai laukėm. Ir vis dar laukiam“, – paskelbusi džiugią žinią šalia nuotraukos instagrame ir feisbuke rašė I.Martinkėnaitė.

Pačiai Ingridai tai antroji atžala. Ji taip pat augina 13 metų dukrą Mariją iš ankstesnės santuokos.

15min primena, kad I.Martinkėnaitė už savo mylimojo ir būsimo vaikelio tėvo Mindaugo Urbono ištekėjo prieš trejus metus.

Jų vestuvės vyko saulėtame Gili Travangano salos Indonezijoje paplūdimyje.

Norėdamas savo moterį apsaugoti nuo išgyvenimų, Mindaugas slapčia suplanavo jųdviejų vedybas. Tokias, apie kokias jie ir svajojo: jaukiai, šiltai, paprastai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas