Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iškilmingi krepšinio pasaulio žvaigždžių apdovanojimai „K95“ subūrė garsenybes Kaune

Sekmadienį į Kauno „Žalgirio“ areną rinkosi krepšinio gerbėjai. Čia iškilmingai praūžė Lietuvos krepšinio 95 metų jubiliejui dedikuotas renginys „K95“. Drauge paminėti garbingą sukaktį ir pasidžiaugti sportininkų pasiekimais susirinko būrys šalies garsenybių, tarp kurių – žinomi sportininkai, politikos, verslo ir pramogų pasaulio atstovai.
„K95“ svečiai
„K95“ svečiai / Aliaus Koroliovo nuotr.

Į šventę susirinko ir gausus būrys krepšinio bendruomenės lyderių iš visos Lietuvos ir užsienio. Pasveikinti Lietuvos krepšinio su itin garbingu jubiliejumi atvyko daugybė ypatingų svečių. Vizitą į Kauną yra suplanavo ir Tarptautinės krepšinio federacijos FIBA prezidentas Horacio Muratore.

TAIP PAT SKAITYKITE: Scenoje paslydusiam FIBA prezidentui Horacio Muratorei pagalbos ranką ištiesė Marijonas Mikutavičius

Raudonu kilimu žvaigždės žengti pradėjo dar likus porai valandų iki oficialios renginio dalies. O programa buvo išties neeilinė – metų renginiu pretenduojantis tapti šou suvienijo garsiausius krepšinio pasaulio atstovus, ryškiausias Lietuvos popscenos žvaigždes, scenoje žiūrovai galėjo išvysti ir daugybę įvairių staigmenų.

Iškilmingoje ceremonijoje, kurią vedė Marijonas Mikutavičius, buvo apžvelgta jau beveik šimtametė populiariausios Lietuvos sporto šakos istorija. Norėdamas kuo įtaigiau perteikti svarbiausius istorijos momentus, renginio vedėjas pats pademonstravo istorinę krepšinio aprangą.

Renginyje buvo paskelbti ir krepšinio geriausieji per 95-erius metus, čia vyko iškilminga apdovanojimų ceremonija, įteiktos specialios statulėlės geriausioms komandoms, geriausiems treneriams, krepšinio komentatoriui, geriausiam žurnalistui, už gyvenimo nuopelnus įvertintas Steponas Darius.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kaune praūžiusiame „K95“ – apdovanojimai krepšinio geriausiems ir Džordanos Butkutės šou narve

„K95“ netrūko muzikinių šou. Savo programą renginyje pristatė Linas Adomaitis, popscenos karalienė Džordana Butkutė, 41-ąjį gimtadienį tą pačią dieną, balandžio 23-iąją, švenčiantis Egidijus Dragūnas.

TAIP PAT SKAITYKITE: 41-ąjį gimtadienį Egidijus Dragūnas atšventė koncertuodamas krepšinio elitui

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai