Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prekybos centre – gyvenimą keičianti staigmena: susižadėjo realybės šou „Tamsoje“ dalyviai

Dvejų metų draugystės – tiek tereikėjo, kad realybės šou „Tamsoje“ nugalėtojas, neregys Andžėjus Ravanas priklauptų ant kelio ir pasipirštų ten pat sutiktai širdies draugei Ievai Jankauskaitei. Ne kur kitur, o Vilniaus „Akropolyje“, šalia ledo arenos buvo ištartas šiai porai itin reikšmingas „taip“.
Ieva Jankauskaitė ir Andžėjus Ravanas
Ieva Jankauskaitė ir Andžėjus Ravanas / Stop kadras, asmeninio albumo nuotr.

Atrodo, viskas šios poros santykiuose klostėsi labai sklandžiai ir labai greitai. Praėjus trims mėnesiams po pažinties realybės šou, jiedu kartu apsigyveno, dažnai pasikalbėdavo ir apie ateities planus. Santuoka, tik tada vaikai – tokios buvo, kaip dabar sako Ieva, tradicinės poros svajonės.

Asmeninio albumo nuotr./Ieva Jankauskaitė ir Andžėjus Ravanas
Asmeninio albumo nuotr./Ieva Jankauskaitė ir Andžėjus Ravanas

Tikėjosi ji, pasirodo, jau ir sužadėtuvių. Andžėjus vis juokaudamas užvesdavo temą apie piršlybas, klausdavo savo mylimosios, kaip jas įsivaizduoja, todėl giliai širdyje Ieva nujautė, kad artėja ta svarbi gyvenimo akimirka:

„Tačiau tikrai neįsivaizdavau, kad viskas įvyks prekybos centre, todėl viskas įvyko netikėtai. Andžėjus norėjo mane nustebinti ir pasipiršti tada, kai mažiausiai to tikėsiuosi“.

O viskas tą dieną, atrodo, vyko įprastai. Dvejų metų draugystės sukakties proga Ieva žinojo, kad mylimasis jai yra paruošęs staigmeną, tačiau nesakė, kokią. Galvojo ji tik tiek, kad keliaus jiedu į Trakus ir linksmai praleis dieną. Prieš išvykdami į kurortinį miestą, pora dar užsuko į „Akropolį“, kuriame turėjo susitikti su Ievai nepažįstamu žmogumi.

„Galvojau, kad Andžėjus turi man nupirkęs dovaną, kurios ir eisime atsiimti. Nuvykus į prekybos centrą, jis kažkam paskambino, pasakė, kad mes laukiame prie ledo arenos. Po akimirkos per parduotuvės garsiakalbius pasigirdo pranešimas, kuris buvo skirtas man“, – šypsodamasi prisiminė Ieva.

Tą akimirką, kai suprato, kad mylimasis pasipirš, mergina pasakojo labai apstulbusi, užplūdo pačios geriausios emocijos. Jauduliukas jautėsi ir Andžėjaus veide, virpėjo rankos, bet visas spindėjo iš laimės.

Tada viskas vyko kaip pasakoje: vaikinas išsitraukė žiedą ir priklaupęs ant kelio pasipiršo Ievai. Kai ji ištarė „taip“, pasveikinti pribėgo ir šalia viską stebėję draugai, merginos brolis, Andžėjaus bendradarbiai.

„Tiek tėvai, tiek draugai labai apsidžiaugė, kadangi visi jau laukė šio žingsnio ir skatino nedelsti“, – pasakojo Ieva.

Tokių neįprastų sužadėtuvių idėją Andžėjui pakuždėjo įmonės „Dialogas tamsoje“ direktorė, kurioje jis dirba, o visa kita suorganizavo vaikinas pats.

„Su sese nuvažiavęs išrinko žiedą, parašė laišką prekybos centro administracijai, kuri su juo susisiekė ir maloniai sutiko padėti įgyvendinant sumanymą. Prie viso to prisidėjo ir mūsų draugai“, – džiaugėsi I.Jankauskaitė.

Pora jau pasakojo išsirinkusi ir vestuvių datą. Jei joks karantinas nesugriaus planų, žiedus turėtų jie sumainyti kitais metais, rugpjūtį.

15min primena, kad LNK televizijos projektą „Tamsoje“, kuriame dalyvavo ir Ieva, Andžėjus laimėjo 2018-aisiais. Šiame realybės šou aklinoje tamsoje kartu su neregiais gyveno regintys.

TAIP PAT SKAITYKITE: Po netikėtos pažinties Vilniaus vicemeras V.Benkunskas Arkikatedroje vedė operos solistę V.Vasaitytę

TAIP PAT SKAITYKITE: I.Žuolytė ištekėjo už dar darželyje sutikto Adomo: šventėje dainavo ne tik N.Bunkė, bet ir nuotaka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas