Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaiva Jasevičiūtė: paslaptys poroje – nuo stringų iki antros šeimos

Sakoma, kad žmonės poroje turi būti atviri vienas kitam, neturėti vienas nuo kito jokių paslapčių, kalbėtis, viskuo dalintis ir t.t. Aš tikiu, kad tokių porų yra, bet aš žinokit tikiu ir vienaragiais... Realybėje dažniausiai būna taip, kad net patys nuostabiausi tarpusavio  santykiai negarantuoja, kad mylimas žmogus visiškai jums atviras.  Paslapčių turime visi – vieni didesnių, kiti mažesnių. Ir tai, mano manymu, visiškai normalu. Visiškai normalu turėti dalykų iš praeities, kurių nepapasakoji savo antrai pusei, man net atrodo, kad visiškai normalu kartais dėl šventos ramybės pameluoti, kad nekiltų nesutarimų šeimoje.
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė / Robert Mishka nuotr.

Tačiau kartais žmonės vieni nuo kitų slepia neįtikėtinų dalykų. Tuo aš įsitikinau apklausus mūsų radijo klausytojus laidoje. Taigi, ką žmonės slepia nuo savo antrų pusių?

Visos citatos yra laiškai gauti radijo laidos metu.

Pirmąją kategoriją galime pavadinti „nekaltais melais“. Nekaltų melų kategorijoje atsiranda tokios smulkmenos, kaip parūkymas per balius: „Oi ne mielasis, čia šalia manęs Virga rūkė, dėl to mano rūbai smirda...“

Dar nekaltųjų kategorijoje atsiduria paslaptis, kiek kainavo vienas ar kitas daiktas. Vyrai nuo žmonų slepia, kiek kainuoja jų žvejybinė įranga ar kiti reikalingi daiktai jų hobiui. Moterys sako, kad tie nauji rūbai arba visai ne nauji, arba draugė paskolino, arba buvo toooks išpardavimas, kad beveik už dyką nusipirko. Ir vieni, ir kiti sėdi patenkinti, nes pirmuosius džiugina naujas pirkinys, antriems nekyla noras kelti dramos tema „kur dingsta mūsų šeimos pinigai“. Tiesa, mūsų radijo klausytojai išsidavė, kad slepia ir stambesnius pirkinius: „Slepiu nuo žmonos vandens motociklą, laikau draugo garaže, sakau, kad jis man jį vis paskolina. Nes jei ji sužinotų, kiek jis kainavo, pusę metų mane terorizuotų, kad pirkčiau jai įvairius daiktus“.

Tiesa, kai vienas žmogus nuo kito slepia, kad šeimos pinigus leidžia nesantuokiniam seksui, lošimui, narkotikams ar alkoholiui, nekaltais melais to jau nepavadinsi. Štai kokį klausytojo laišką gavome: „Esame susituokę jau 15 metų, namie esu labai geras tėtis ir vyras, tačiau kas mėnesį komandiruotėje išdykauju su prostitutėmis. Žmonai to žinoti tikrai nereikia, nes tik dėl šios priežasties aš esu ramus ir geras tėtis“. Kitas vyras paatviravo, kad nuo žmonos savo lobį slepia garaže: „Tarp malkų esu prisidėjęs degtinės buteliukų, žmona namie gerti neleidžia, todėl pagurkšnoju paslapčia garaže“.

Būna ir įdomesnių priežasčių, dėl kurių žmonės nuo savo antros pusės slepia pinigus: „Visą gyvenimą slepiu savo atlyginimą nuo vyro. Nes jis ir taip jaučiasi užimantis žemesnes pareigas nei aš. Jei dar žinotų mano atlyginimo dydį, jam tai būtų katastrofa. Todėl sakau, kad uždirbu perpus mažiau nei iš tiesų“. Vyrai tikrai neatsilieka: „Slepiu nuo savo merginos savo atlyginimą, nes noriu būti tikras, kad ji su manim ne dėl pinigų, todėl apsimetu esantis vargšas. Tiesą pasakysiu kai susituoksim, o gal ir išvis nepasakysiu, nes taip gyventi daug paprasčiau“.

Taip pat po mūsų apklausos paaiškėjo, kad poros labai dažnai vieni nuo kitų slepia intymius dalykus. Pradėkim nuo nekaltų prisipažinimų:

„Slepiu nuo antros pusės, kad žiūriu porno ir masturbuojuos. Tai man labiau patinka nei dviese“.

„Slepiu nuo vyro 6 sekso žaisliukus, kuriais naudojuos viena“.

„Slepiu, kad vis parašau žinutę savo buvusiai žmonai. Nepadorią žinutę“.

„Slepiu, kad žinau visus žmonos soc. tinklų slaptažodžius ir išmetu man nepatikusius vyrus iš jos draugų sarašo“.

„Paslapčia pasidariau kosmetinę intymios vietos operaciją. Porą mėnesių. kol viskas gijo, išsisukinėjau nuo sekso. Vyras taip niekada nieko nesuprato ir nesužinojo“.

Bet čia tik gėlytės, paslapčių būna ir rimtesnių:

„Esame susituokę ketverius metus, slepiu nuo žmonos, kad trejus metus susitikinėju su savo buvusia mergina“.

„Aš jau 3 metus susitikinėju su savo merginos geriausia drauge, kuri yra vedusi, o jos vyras yra mano merginos brolis. Keletą kartų bandėme viską baigti, bet supratom, jog baigti nenorime. Visų santykiai namuose geri, o jeigu viskas gerai, tai ir keisti nieko nereikia“.

„Slepiu nuo savo vyro savo darbą. Aš dirbu prostitute dienos metu. O jis galvoja, kad dirbu ofise“.

„Po septynerių metų nuostabios santuokos sužinojau, kad mano vyras nuo manęs slėpė antrą šeimą. Grįžus po darbo manęs laukė jis su savo mergina, jų 5 metų sūnumi, bei 2 metų dukra. Man buvo šokas, nes nėkart per visus metus net nebuvau pagalvojus, kad jis galėtų būti man neištikimas“.

Na, dabar visiems, kurie slepia, kad paslapčia parūkė, tikriausiai tapo lengviau. Arba priešingai – pradėsite įtariau žiūrėti į savo antrą pusę. Nenoriu baigti savo teksto tokia liūdna gaida, todėl štai jums keletas linksmų prisipažinimų:

„Nuo savo mylimo vyro slepiu katę. Gyvename nuosavame name, vyras nenori laikyti gyvūnų. Bet aš turiu katę, kurią kai vyras namie laikau lauke, o kai jo nebūna – įsileidžiu į vidų“.

„Jau penkeri metai nuo vyro slepiu, kad visai nemoku gaminti. Pakeliui namo visada nusiperku maisto išsinešimui, o namie išterlioju keptuves ir indus – jis vis dar tiki, kad gaminu pati“.

„Kai žmona nemato, į darbą einu su stringais, man labai patinka, o ji manęs tikrai nesuprastų...“

Ir visa tai – ne meksikietiški serialai, tai mūsų lietuvaičių paslaptys. Linkiu, kad jūsų antra pusė jums geriau parodytų savo stringus nei savo nesantuokinį vaiką ar slaptą darbą prostitute.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius