Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Traumą patyrė dar viena garsi moteris: nukritusi nuo sūpynių susižeidė G.Žemaitė

Šis savaitgalis kritimu ir trauma baigėsi ne tik atlikėjai Katažinai Zvonkuvienei, bet ir televizijos laidų vedėjai Gerdai Žemaitei (40). Pastaroji nukritusi nuo sūpynių pajuto tokius skausmus, kad manė, jog lūžo stuburas, todėl teko skubiai vykti pas gydytoją.
Gerda Žemaitė ir sūpynės
Gerda Žemaitė ir sūpynės / Asmeninio albumo nuotr.

Savaitgalį G.Žemaitė leido prie Vištyčio ežero. Visgi ramus poilsis baigėsi nemaloniai ir itin skaudžiai – žinoma moteris suposi ant sūpynių tol, kol nutrūko viena detalė ir Gerda trenkėsi žemėn.

Televizijos laidų vedėja pasakojo, kad incidentas įvyko, kai atlaisvėjo vienas sūpynių žiedas, kuris sukdamasis aukščiausiame supimosi taške atkabino karabiną.

„Ir kritau žemyn su galva ir nugara, visa dabar traumuota“, – instagrame pasakojo G.Žemaitė.

Moteris teigė, kad skausmai buvo tokie dideli, jog manė, kad lūžo stuburas. Todėl nedelsdama nuvyko pas gydytoją atlikti echoskopijos, įvertinti organų būklę.

„Ačiū Dievui, kad viskas gerai, bet vis tiek reikia leistis vaistus nuo skausmo, nes nugarą tai skauda labai. Ypač ryte, kai prabundi, praktiškai neįmanoma išlipti iš lovos. Ir kaklą skauda. Žodžiu, čia ne kažką“, – neslėpė G.Žemaitė.

Gerda pridūrė, kad suptis dabar tikriausiai bijos visą gyvenimą. Todėl po šio įvykio planavo sūpynių išvis atsikratyti. Tačiau paraginta sekėjų, iš jų pasidarys suoliuką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas