Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorius Zacas Efronas tik per plauką išvengė mirties: užsikrėtė pavojinga infekcija

Populiaraus Holivudo aktoriaus Zaco Efrono gyvybė buvo pakibusi ant plauko. Pranešama, kad filmuodamasis naujame televizijos šou Papua Naujojoje Gvinėjoje jis užsikrėtė mirtina infekcija ir buvo skubiai nuskraidintas į ligoninę.
Zacas Efronas
Zacas Efronas / Vida Press nuotr.

32-ejų aktorius pastarosiomis savaitėmis filmavosi dokumentiniame seriale „Killing Zac Efron“, kai staiga prieš Kalėdas jį užklupo liga. Holivudo garsenybei buvo diagnozuota „vidurių šiltinė ar į ją panaši bakterinė infekcija“, skelbia „The Sunday Telegraph“.

Su medicinos profesionalų priežiūra Z.Efronas iš Papua Naujosios Gvinėjos buvo nuskraidintas į Brisbaną Australijoje. Užsienio žiniasklaida pabrėžia, kad tai buvo „gyvybės arba mirties skrydis“.

Vida Press nuotr./Zacas Efronas
Vida Press nuotr./Zacas Efronas

Pasiekus Brisbaną aktorius buvo paguldytas į privačią Šv. Andriejaus karo memorialinę ligoninę. Teigiama, kad tada jis buvo stabilios būklės. Čia Zacas gydytas septynias dienas, o Kalėdų išvakarėse jam leista grįžti į namus JAV.

Z.Efrono skrydį kuravusios kompanijos „Medicininė pagalba“ („Medical Rescue“) direktorius, daktaras Glennas McKay'us spaudai teigė negalintis atskleisti privačios informacijos apie pacientą, tačiau patvirtino, kad „maždaug 30 metų pilietis medicininei priežiūrai Australijoje buvo nugabentas iš Papua Naujosios Gvinėjos į Brisbaną“.

Manoma, kad Z.Efronas į Papua Naująją Gvinėją nuvyko dar gruodžio pradžioje tam, kad filmuotų naują televizijos programą „Killing Zac Efron“. Kaip skelbia „Hollywood Reporter“, šis serialas seka aktoriaus nuotykius po gilios, atokios salos džiungles 21 dieną, kurių metų jis bando išgyventi atsisakęs bet kokios prabangos ir stengdamasis išsiversti tik su pagrindine įranga ir salos gidu.

„Scanpix“ nuotr./Zacas Efronas
„Scanpix“ nuotr./Zacas Efronas

Vevake dirbantis gidas Cyrilas Tara socialiniuose tinkluose pasidalijo keliomis nuotraukomis, kuriose matyti, kaip su Z.Efranu jis tyrinėja salą.

„Aš labai laimingas, kad esu jo gidas“, – rašė jis, pozavęs su Holivudo žvaigžde.

Iš pradžių apžiūrėjęs Pagwi kaimą, vėliau Z.Efronas su baidarėmis nuvyko į Kamanibit kaimą.

„Esu linkęs klestėti ekstremaliomis aplinkybėmis ir ieškoti galimybių, kurios kelia man iššūkius visais lygmenimis. Nekantrauju ištirti bet kokią nežinomą teritoriją ir sužinoti, kokie netikėti nuotykiai manęs laukia“, – dar lapkritį teigė Zacas.

„Killing Zac Efron“ bus transliuojamas mobilioje įrašų platformoje „Quibi“.

Z.Efronas išgarsėjo 2006-aisiais, kai nusifilmavo „Disney“ filme „Mokyklos miuziklas“ („High School Musical“). Vėliau jis pasirodė dar dviejuose jo tęsiniuose, po to – juostose „Vėl septyniolikos“ (“17 Again“), „Kaimynai“ („Neighbors“), „Kelnėse dar ne senelis“ („Dirty Grandpa“), „Didysis šou meistras“ („The Greatest Showman“). Šiais metais aktorius sulaukė pagyrų už pagrindinį vaidmenį filme „Žavusis žudikas Tedas Bandis“ („Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius