Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Buvusi Rusijos oligarcho žmona Julija Lubičanskaja paaiškino, dėl ko išsiskyrė su Žilvinu Tratu

Dar prieš kelis mėnesius liepsnoję jausmai staiga užgeso – aktorius Žilvinas Tratas ir buvusi Rusijos oligarcho žmona Julija Lubičanskaja prieš kurį laiką pasuko skirtingais keliais. Norėdama užbaigti visas spekuliacijas skyrybų tema, Julija Lubičanskaja pati paaiškino, dėl ko jos ir Žilvino Trato keliai išsiskyrė.
Žilvinas Tratas ir Julija Lubičanskaja
Žilvinas Tratas ir Julija Lubičanskaja / „Instagram“ nuotr.

Savo įvykių versiją šiuo metu Italijoje viešinti Julija Lubičanskaja pateikė „Instagram“ įraše, kartu su nuotrauka, kurioje ant rankų laiko savo ir Žilvino dukrelę. Pirmiausiai moteris suskubo neigti kalbas, kad ji su lietuvių aktoriumi išsiskyrė neva dėl to, jog jis nėra pakankamai turtingas.

„Na, jei visiems taip įdomu, dėl ko aš išsiskyriau su Jamesu Tratu (tokiu vardu Žilvinas Tratas prisistato užsienyje, – red. past.), tai geriau paklausti manęs asmeniškai, o ne sugalvoti nebūtų istorijų, – rašė ji. – Žinoma, versija, kad „jis buvo ne pakankamai turtingas“, daugumai pati patraukliausia. Turiu jus nuvilti. Aš, laimei, išmokau gyvenime vertinti tokius dalykus kaip meilė ir dėmesys, kas man yra svarbiau nei pinigai.“

„Instagram“ nuotr./Julija Lubičanskaja su savo ir Žilvino Trato dukra Venecijoje
„Instagram“ nuotr./Julija Lubičanskaja su savo ir Žilvino Trato dukra Venecijoje

„Užaugau be tėvo, tad visada svajojau apie didelę, laimingą šeimą. Svajojau apie idilišką vaizdą, kaip tėvas paima dukrą į rankas, ją maudo, su ja žaidžia, moko žengti pirmuosius žingsnius... Deja, toks scenarijus nesuderinamas su narcisistine, egoistiška aktoriaus asmenybe, – tęsė ji. – Dėl to aš manau, kad geriau negaišti brangaus mūsų gyvenimo laiko. Niekada jokie pinigai, lėktuvai, laivai ar kitos materialinės gėrybės man nebus svarbesnės už žmogiškąsias vertybes, tokias kaip meilė, pagarba, šeima ir vaikai. Aš noriu savo dėmesį ir šilumą skirti tiems, kurie tai vertina ir atsakytų man tuo pačiu. Mano gyvenimas – mano taisyklės.“

15min primena, kad Žilvinas Tratas savo romaną su gražuole ruse ilgą laiką slėpė. Pernai liepą gimus jų dukrai, Žilvinas išliko paslaptingas – pasidžiaugė tapęs tėvu, bet apie kūdikio motiną neužsiminė nė žodeliu. Ir tik gruodžio mėnesį paaiškėjo, kad toji moteris – tai buvusi Rusijos oligarcho Nikolajaus Sarkisovo žmona Julija Lubičanskaja. Neilgai trukus pasklido ir žinia, kad pora spėjo slapta susituokti – tai patvirtino pati Julija Lubičanskaja.

„Instagram“ nuotr./Julija Lubičanskaja
„Instagram“ nuotr./Julija Lubičanskaja

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi