Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Demi Lovato pristatė naują širdies draugą – garsaus riedlentininko sūnų modelį

Pastarieji metai Demi Lovato buvo kupini pakilimų ir nuosmukių – narkotikų perdozavimas, gydymas reabilitacijos klinikoje, nesėkmingos meilės paieškos ir kiti dalykai tikrai nėra patys maloniausi. Bet atrodo, kad dainininkės gyvenimas ėmė gerėti – bent jau turint omenyje meilės reikalus. Socialiniame tinkle ji pasidalijo nuotrauka, kuria patvirtino turinti naują mylimąjį.
Demi Lovato pristatė naują mylimąjį Austiną Wilsoną
Demi Lovato pristatė naują mylimąjį Austiną Wilsoną / „Instagram“ nuotr.
Temos: 1 Demi Lovato

27-erių D.Lovato įamžinta apkabinta ir bučiuojama modelio Austino Wilsono.

Nors naująjį tatuiruotėmis kūną pasipuošusį širdies draugą D.Lovato pažymėjo nuotraukoje, apie patį A.Wilsoną žinoma mažai. Pasak „Daily Mail“, jis yra profesionalaus riedlentininko, legendinio George’o Wilsono, dabar kuriančio išskirtinio dizaino džinsus, sūnus.

View this post on Instagram

My ❤️...

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Su nauju mylimuoju atlikėja savo sekėjus supažindino praėjus kelioms savaitėms po pranešimų apie romano su JAV populiaraus realybės šou „Viengungis“ žvaigžde Mike’u Johnsonu pabaigą. „E! News“ šaltiniai pranešė, kad po kartu praleisto mėnesio pora nusprendė išsiskirti.

Viešumoje susikibę už rankų juodu pasirodę nebuvo. Nepaisant to, kaip sakė šaltiniai, dainininkė buvo įsimylėjusi M.Johnsoną, galvojo apie ateitį kartu, tačiau iš vaikino pusės tokių pat jausmų nesulaukė.

Pavasarį nutrūko ir kiti D.Lovato santykiai su dizaineriu Henry Levy. Juodu ilgą laiką buvo gerais draugais, o atlikėjai pernai grįžus iš reabilitacijos klinikos, kurioje savo noru atsidūrė po narkotikų perdozavimo, tarp jųdviejų užsimezgė gerokai šiltesnis ir artimesnis ryšys.

Deja, ir jis trūko neilgai. Po šiek tiek daugiau kartu praleisto laiko – kelių mėnesių – D.Lovato ir H.Levy išsiskyrė. Galbūt šie santykiai su modeliu A.Wilsonu atlikėjai bus sėkmingesni?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas