Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Elonui Muskui ir Grimes kūdikio vardą vis dėlto teko pakeisti, bet nežymiai

Atlikėjai Grimes ir jos milijardieriui mylimajam Elonui Muskui vis dėlto teko pakeisti sūnaus vardą, kad šis atitiktų Kalifornijos įstatymus. Tiesa, pakeitimai atlikti nežymūs ir, nors oficialiuose berniuko tapatybės dokumentuose skaičių nebeliko, vardas išliko neįprastas ir, tikriausiai, vienintelis toks pasaulyje.
Kanadiečių atlikėja Grimes ir verslininkas Elonas Muskas
Kanadiečių atlikėja Grimes ir verslininkas Elonas Muskas / „Scanpix“/AP nuotr.

Iš pradžių garsi pora savo atžalai norėjo suteikti tokį vardą – X Æ A-12, tačiau remiantis Kalifornijos valstijos įstatymais, varduose naudoti arabiškus skaitmenis draudžiama.

32-ejų Grimes gerbėjui pasiteiravus, ar ji ir „Tesla“ vadovas padarė kokius nors pakeitimus, atlikėja atskleidė, kad sūnaus vardas dokumentuose įrašytas taip – X Æ A-Xii (skaičius 12 užrašytas romėniškai), rašo Dailymail.co.uk.

„Romėniški skaitmenys. Jei atvirai, atrodo geriau“, – rašė Grimes, vėliau pridūrusi, kad varde leidžiama turėti vieną brūkšnelį.

Elonui Muskui atskleidus, kaip su mylimąja Grimes ketina pavadinti naujagimį, daugelis galvojo, kad milijardierius pajuokavo. Šias mintis išsklaidė kūdikio vardą patvirtinanti Grimes žinutė, kuria ji paaiškino jo reikšmę. O ši – labai neįprasta.

Anot jos, vardo raidė X simbolizuoja nežinomą kintamąjį, Æ – tariama kaip Ai, reiškia meilę ir dirbtinį intelektą. A-12 yra mėgstamo poros orlaivio, sukurto CŽV užsakymu, pirmtakas. Tačiau moteris pabrėžė, kad tai nesimbolizuoja jokių ginklų, jokių gynybos priemonių, tik greitį.

„Puikus mūšyje, bet nesmurtinis“, – socialiniame tinkle rašė Grimes.

Raidė A varde reiškia Arkangelą, atlikėja paminėjo, kad tai yra ir jos pačios mėgstamiausia daina. Be to, kaip rašo Dailymail.co.uk, Elono Musko ir Grimes pirmagimio vardas tariamas taip – eks aš a tvelv.

15min primena, kad berniukas yra pirmasis dainininkės Grimes sūnus. Tuo metu 48-erių Elonui Muskui šis sūnus – jau šešta atžala.

Iš ankstesnės santuokos jis susilaukė penkių sūnų. Pirmasis jo vaikas, vardu Nevada, mirė būdamas vos 10 mėnesių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas