Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Futbolo superžvaigždė Lionelis Messi Argentinoje vedė savo gyvenimo meilę Antonellą Roccuzzo

Penktadienio vakarą (Lietuvos laiku – šeštadienio naktį) vienas geriausių pasaulyje futbolininkų Lionelis Messi (30 m.) Argentinoje vedė savo ilgametę gyvenimo draugę bei dviejų sūnų motiną Antonellą Roccuzzo (29 m.).
Lionelis Messi ir Antonella Roccuzzo
Lionelis Messi ir Antonella Roccuzzo / AFP/„Scanpix“ nuotr.

TAIP PAT SKAITYKITE: Futbolo žvaigždė Lionelis Messi tuokiasi: kas yra jo nuotaka Antonella Roccuzzo?

Pora susituokė gimtajame savo mieste Rosarijuje, Argentinoje. Šalies žiniasklaida tai vadina „šimtmečio vestuvėmis“

Civilinė santuokos ceremonija buvo surengta „City Center Rosario“ viešbučio ir kazino komplekse stebint 260 svečių. Poros vaikai – Thiago (4) ir Mateo (1 m. 9 mėn.) sėdėjo pirmoje eilėje.

Nors šventė ir buvo privati, vis tik pats „City Center“ kompleksas nebuvo uždarytas ir buvo laisvai prieinamas kitiems lankytojams.

Atiduodamas duoklę gerbėjams ir jį dievinantiems miestelėnams, Lionelis Messi nusprendė komplekso lauke įrengti didelį ekraną, per kurį jo santuokos ceremonija buvo transliuojama tiesiogiai ir ją galėjo stebėti visi praeiviai.

Vestuvių dieną nuotaka vilkėjo specialiai jai kurtą ispanų dizainerės Rosos Claros suknelę – ji yra rengusi ir tokias žvaigždes kaip Eva Longoria ar Sofia Vergara bei Ispanijos karalienę Letizią.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Xavi su žmona ir Cescas Fabregasas bei Carlesas Puyolis su draugėmis
AFP/„Scanpix“ nuotr./Xavi su žmona ir Cescas Fabregasas bei Carlesas Puyolis su draugėmis
AFP/„Scanpix“ nuotr./Lionelis Messi ir Antonella Roccuzzo
AFP/„Scanpix“ nuotr./Lionelis Messi ir Antonella Roccuzzo

Lionelio Messi vestuvėse dalyvavo ir kitos futbolo žvaigždės: „Barcelonos“ bedraklubiai Luisas Suarezas su žmona Sofia Balbi (ji ir nuotaka – labai geros draugės, jos kartu yra atidariusios prabangių batų parduotuvę Barselonoje), Gerard'as Pique su gyvenimo drauge, popžvaigžde Shakira, Neymaras, Ivanas Rakitičius, Sergio Busquetsas, anksčiau su Messi tame pačiame klube žaidę Xavi, Samuelis Eto'o, Carlesas Puyolis, tautiečiai futbolininkai Angelis Di Maria, Sergio Aguero, Ezequielis Lavezzi, Javieras Mascherano, su kuriais Messi žaidžia Argentinos rinktinėje, ir kt.

Visi svečiai į pokylių salę rinkosi praeidami raudonu kilimu it kokiuose Holivudo apdovanojimuose, o juos fotografo minia fotografų iš įvairiausių žiniasklaidos priemonių.

15min primena, kad Lionelis Messi ir Antonella Roccuzzo – vaikystės laikų draugai, ilgainiui pamilę vienas kitą. Kartu jiedu jau beveik dešimt metų ir augina du sūnus – Thiago (4 m.) ir Mateo (1 m. 9 mėn.).

VIDEO: Futbolo superžvaigždė Lionelis Messi Argentinoje vedė savo gyvenimo meilę Antonellą Roccuzzo

Vaikystės draugas ir Messi šeimos kaimynas naujienų agentūrai AFP, kurią cituoja BNS, sakė, kad pora susipažino būdama devynerių metų ir kad L.Messi „iš pirmo žvilgsnio amžiams įsimylėjo“ A.Roccuzzo.

Būdamas 13-os L.Messi išvyko į Ispaniją prisidėti prie „FC Barcelona“, bet nuolat skambindavo ir rašydavo laiškus A.Roccuzzo. Jos šeimai artimi šaltiniai sakė, kad Antonella pradėjo studijuoti komunikaciją ir odontologiją, bet mokslų nebaigė ir išvyko į Ispaniją pas L.Messi.

Pasaulio žiniasklaida A.Roccuzzo ėmė vadinti L.Messi mergina prieš 2010 metų pasaulio čempionatą.

Puota turėjo būti atokvėpis L.Messi nuo teisinių problemų. Agentūra BNS primena, kad Ispanijos teismas atmetė jo apeliaciją dėl mokestinio sukčiavimo nuosprendžio.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Lionelis Messi ir Antonella Roccuzzo
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Lionelis Messi ir Antonella Roccuzzo

TAIP PAT SKAITYKITE: Lionelis Messi atleido vedybų planuotoją likus trims savaitėms iki šventės: nesutarė dėl biudžeto

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas