Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Garsenybių antrininkų gyvenimas prilygsta žvaigždžių: įspūdingas atlygis ir nuolatinės fotosesijos

Visi kartais susiduriame su žmonėmis, kurie neįtikėtinai panašūs į mus. Visgi yra tokių, kuriems sėkmė labiau šypsosi, nes jie atrodo kaip tikros žvaigždės. Tiesa, dauguma šia proga nepasinaudoja, o kiti net randa būdų, kaip iš to pasipelnyti. Būtent šie garsenybių antrininkai pasirašė sutartis su agentūra „Aboodooey“, leidžiančia bent trumpam paragauti tikro žvaigždžių gyvenimo.
Garsenybių antrininkai
Garsenybių antrininkai / „Instagram“ nuotr.

Antrininkų agentūra „Aboodooey“ ieško žmonių, kurie būtų panašūs į tam tikras žvaigždes. Šiais antrininkais susidomėjo ir britų menininkė bei fotografė Alison Jackson.

Šiomis dienomis moters instagrame galima pamatyti naujo Jungtinės Karalystės premjero Boriso Johnsono antrininko nuotraukų. Kitose nuotraukose galima išvysti ir dar labiau žinomus veidus: nuo Meghan Markle iki Davido Beckhamo.

Moteris rengia specialias fotosesijas, kuriose makiažu ir atitinkamais rūbais įprastą žmogų paverčia žvaigžde. Tiesa, dažnai praeiviai šiuos žmones supainioja ir mano, kad fotografuojasi su tikra įžymybe.

Pažiūrėkite, kaip atrodo garsenybių antrininkai:

Meghan Markle

Antrininkė Ruth Johnson iš Esekso

Mergina pirmą kartą Sasekso hercogiene susižavėjo, kai ją išvydo seriale „Kostiumuotieji“. Nuo tada keli pažįstami atkreipė dėmesį į jų panašumą ir panašius veido bruožus.

„Aš pati buvau serialo gerbėja, bet niekada nemačiau panašumų. Dažniausiai naktimis nepažįstamieji prieidavo prie manęs ir paprašydavo pasidaryti su manimi nuotrauką. Anksčiau man tai buvo keista, tačiau visada su tuo susitaikydavau ir paversdavau juokais“, – kalbėjo R.Johnson.

„Instagram“ nuotr./Meghan Markle antrininkė Ruth Johnson
„Instagram“ nuotr./Meghan Markle antrininkė Ruth Johnson

Merginos gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis, kai Meghan viešumoje pradėjo dažniau pasirodyti su princu Harry. Tada Ruth sesuo sumanė, kad reikia padaryti nuotrauką ir išsiųsti antrininkų agentūrai.

Po kelių dienų mergina pasirašė sutartį su agentūra ir be pertraukų dirbo visus 18 mėnesių. Dažniausiai pasirodydavo įvairiose reklamose kartu su princo Harry antrininku.

Princas Harry

Antrininkas Rhysas Whittockas iš Londono

Londone gyvenantis Rhysas princo antrininku tapo netikėtu metu, kai karališkosios šeimos narys pasipiršo aktorei Meghan Markle.

Vyro panašumas į garsų karališkosios šeimos narį suteikė išskirtinę galimybę atsidurti ant žurnalų viršelių, dalyvauti tiesioginėse televizijos laidose ir fotosesijose. Beje, princo Harry antrininko veidą galima išvysti reklamose, ant tortų ir vystyklų.

„Instagram“ nuotr./Princo Harry antrininkas Rhysas Whittockas
„Instagram“ nuotr./Princo Harry antrininkas Rhysas Whittockas

„Tai yra darbas ne visą darbo dieną, tačiau aš jį dievinu! Prieš tai buvau nuomotojas, tačiau labiau mėgaujuosi dirbdamas antrininku“, – prisipažino Rh.Whittockas.

Kate Moss

Antrininkė Denise Ohnona iš Lankasterio

Pirmą kartą Denise su žymiu modeliu supainiojo, kai jai buvo tik šešiolika metų. Jauna mergina su draugais ėjo Liverpulio miesto centru pro pilną žmonių barą. Žmonės pamatę merginą pradėjo šaukti, kad tai yra Kate Moss. Vienas vyras priėjo prie jos ir paklausė, ar šis galėtų būti jos agentas.

Tai nebuvo pirmas kartas, kai moterį pastebėdavo gatvėje. Labiausiai ji prisimena nutikimą restorane, kai prie jos vaikino priėję gerbėjai klausė, ar jis yra su Kate Moss. Iš pradžių mergina sumišo, bet vėliau į šį panašumą pradėjo žiūrėti rimčiau.

„Instagram“ nuotr./Kate Moss antrininkė Denise Ohnona
„Instagram“ nuotr./Kate Moss antrininkė Denise Ohnona

Todėl šiuo metu dvi dukrytes augina moteris dievina naują gyvenimą būdą, kuris pilnas kelionių, fotosesijų ir renginių.

Haris Poteris ir Hermiona Įkyrėlė

Luke'as Williamsas ir Kathryn Burnett yra reali antrininkų pora iš Londono

Luke'ą su garsiu filmo personažu pradėjo lyginti dar mokykloje, o Kathryn nuo vaikystės, nes ji turėjo tokius pačius plaukus kaip Hermiona. Tiesa, porai pradėjus susitikinėti, kalbos apie antrininkus dar labiau sustiprėjo ir netrukus jų draugai pradėjo juos vadinti Hariu Poteriu ir Hermiona Įkyrėle.

Prasidėjus antrininkų bangai, porą įvairiuose renginiuose painiodavo ne su personažais, o su realiais aktoriais. Todėl dažnai prie jų pribėgę vaikai ar net suaugusieji prašydavo kartu nusifotografuoti.

„Instagram“ nuotr./Hario Poterio ir Hermionos Įkyrėlės antrininkai Luke'as Williamsas ir Kathryn Burnett
„Instagram“ nuotr./Hario Poterio ir Hermionos Įkyrėlės antrininkai Luke'as Williamsas ir Kathryn Burnett

„Mes dažniausiai dirbam vasaros metu ir per Heloviną. Gauname užsakymų įvairiems renginiams, nuo didžiausių festivalių iki įmonių renginių, gimtadienio vakarėlių ir kartais vestuvių“, – kalbėjo pora.

Beje, Kathryn taip pat mėgsta persirengti Emilios Clarke ir Sophie Turner „Sostų karų“ serialo veikėjomis.

Davidas Beckhamas

Markas Woodwardas iš Vusteršyro

Marką su futbolo legenda pradėjo painioti, kai jis dirbo golfo klube. Vyras niekada neaugino barzdos, todėl netikėtai pradėjus ją auginti, visi darbuotojai bei klientai sakė, kad jis atrodo kaip D.Beckhamas.

Vyras niekada nė neįtarė, kad yra panašus į žvaigždę, bet visada dievino jo veiklą. Todėl jį labiausiai nustebino nutikimas oro uoste, kai praėjo patikrą ir jo pareikalavo atsistoti šone. Vyro nuostabai, apsauginis išsitraukė telefoną ir paprašė su juo nusifotografuoti.

„Instagram“ nuotr./Davido Beckhamo antrininkas Markas Woodwardas
„Instagram“ nuotr./Davido Beckhamo antrininkas Markas Woodwardas

Nuolat giriamas Markas sumanė susikurti instagramą, kuriame sulaukdavo ne vieno pozityvaus komentaro. Netrukus socialiniame tinkle antrininkų agentūra pamatė vyrą ir su juo susisiekė.

Nuo tada jis vis dažniau sulaukdavo įvairaus pobūdžio užsakymų. Dažniausiai vyro prašoma vesti švenčių vakarus, pasirodyti „Youtube“ platformoje, dalyvauti gimtadieniuose ir fotosesijose.

Daugiau garsenybių antrininkų – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas