Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kembridžo hercogienė Catherine prie sesers vestuvių prisidėjo ir piešdama: ant programėlės – jos darbas

Praėjusį savaitgalį vykusiose sesers Pippos Middleton vestuvėse Kembridžo hercogienė Catherine neturėjo jokių oficialių pareigų – nenorėjo užgožti nuotakos jos didžiąją dieną. Tačiau princo Williamo žmona rado ir kitų būtų, kaip prisidėti prie svarbiausios sesers gyvenimo dienos.
Kembridžo hercogienės Catherine piešiniu dekoruota Pippos Middleton vestuvių programėlė
Kembridžo hercogienės Catherine piešiniu dekoruota Pippos Middleton vestuvių programėlė / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

Pirmiausiai Kembridžo hercogienė buvo savotiška auklė – ji į Šv. Morkaus bažnyčią atvažiavo senoviniu automobiliu su būreliu vaikų, kurie patarnavo ceremonijoje. Tarp jų buvo ir žiedus jaunavedžiams atnešęs jos sūnus princas George'as bei pamerge tapusi dukra princesė Charlotte.

Prieš įvesdama mažuosius į bažnyčią Catherine kaip tikra mama gestu parodė, kad reikia susikaupti ir netriukšmauti. O jau pasibaigus ceremonijai fotografai užfiksavo, kaip ji subarė nepaklusniai besielgusį sūnų – šis nukabino nosį.

Tačiau tai – ne vienintelis Catherine indėlis jaunėlės sesers vestuvėse. Pasirodo, polinkį į menus turinti princo Williamo žmona nupiešė Šv. Morkaus bažnyčią, o jos piešinys buvo atspaustas ant svečiams išdalintų vestuvių programėlių.

„The Sun“ šaltinių žiniomis, už tai jaunikis padėkojo Catherine sakydamas kalbą vestuvių puotoje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Po sesers vestuvių hercogienė Catherine grįžo į darbą: su britų žvaigždėmis atidarė Čelsio gėlių parodą

Kad Kembridžo hercogienė Catherine domisi menais, niekam ne paslaptis – ji juk studijavo meno istoriją, yra Nacionalinės portretų galerijos bei socialinių paslaugų organizacijos „The Art Room“ globėja. O ir vienas iš jos hobių – fotografija: hercogienės darytas nuotraukas karts nuo karto gali įvertinti ir publika, mat dažniausiai ji pati padaro savo vaikų nuotraukas, kurias retomis progomis išplatina karališkieji rūmai.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Kembridžo hercogienė Catherine
AFP/„Scanpix“ nuotr./Kembridžo hercogienė Catherine

TAIP PAT SKAITYKITE: Pippos Middleton medaus mėnuo: po karališkų vestuvių su milijonieriumi – poilsis rojaus kampelyje

TAIP PAT SKAITYKITE: Mažosios žvaigždės: princas George'as ir princesė Charlotte dominavo tetos Pippos Middleton vestuvėse

TAIP PAT SKAITYKITE: Pippa Middleton išteka už milijonieriaus: kodėl jai pasisekė labiau, nei princo žmona tapusiai sesei?

VIDEO: Hercogienės Catherine sesuo Pippa Middleton ištekėjo už milijonieriaus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas