Žiūrėkite

15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos

Kembridžo hercogų šeimoje – netektis: karališkoji pora gedi mylimo augintinio

Princas Williamas ir hercogienė Catherine gedi šeimos šuns. Sekmadienį pora pranešė, jog dar prieš savaitę nugaišo net devynerius metus pas juos gyvenęs keturkojis Lupo, rašo People.com.
Kembridžo hercogų šeimoje – netektis
Kembridžo hercogų šeimoje – netektis / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

Apie kokerspanielio veislės šuns netektį princas Williamas su žmona Catherine pasidalijo socialiniame tinkle.

„Labai liūdnai praėjusį savaitgalį nugaišo mūsų brangus šuo Lupo. Pastaruosius devynerius metus jis buvo mūsų šeimos širdyse ir mes jo be be galo ilgėsimės“, – po juodo kailio augintinio nuotrauka rašė hercogai.

Pagarsėjęs šunų mylėtojas Jamesas Middletonas, Catherine Middleton brolis, taip pat pasidalijo jautria Lupo skirta žinute. Keturkojis puikiai sutarė su kitais vyro šunimis.

„Su giliu liūdesiu (pranešu), kad Lupo, mano sesers Catherine ir jos šeimos mylėtas šuo, nugaišo. Lupo buvo Ellos sūnus, Zulu, Inkos ir Lunos brolis.

Niekas neparuošia tavęs šuns netekčiai. Tiems, kas niekada neturėjo šuns, gali būti sunku suprasti šią netektį. Tačiau tie, kas mylėjo šunį, žino tiesą: šuo – ne tik augintinis; jis šeimos narys, geriausias draugas, ištikimas kompanionas, mokytojas ir terapeutas.

Daugeliui šuns netektis beveik visais atvejais prilygsta mylimo žmogaus netekčiai“, – rašė J.Middletonas, pridūręs, kad ši liūdna žinia jam priminė 2017-uosius, kuomet jis neteko pirmo savo šuns.

„Kokių nors taisyklių, kaip gedėti šuns, nėra, bet aš sukalbėjau maldą, uždegiau žvakę ir išvedžiau Ellą (mamą) ilgam pasivaikščiojimui prisimenant Lupo. Ilsėkis ramybėje, Lupo. Tilly ir Mini lauks tavęs. Visada būsi prisimenamas, o tavo palikimas gyvuos amžinai. Geras šuniukas“, – tęsė J.Middletonas.

Princas Williamas ir hercgienė Catherine Lupo į šeimą priėmė dar 2012-aisiais – maždaug metai iki jų sūnaus George’o gimimo.

Vėliau paaiškėjo, kad karališkoji pora kokerspanielį priglaudė tikėdamiesi, kad jis jiems padės sunkiu metu – princas Williamas ruošėsi šešių savaičių karinei tarnybai Falklando salose ir nenorėjo žmonos palikti vienos.

Šunys britų karališkojoje šeimoje – mylimi ir branginami nariai. Ne paslaptis, kad juos itin mėgo pati karalienė Elizabeth II, ypatingai korgius. Deja, paskutinis keturkojis nugaišo 2018-aisiais.

Neilgai trukus po vestuvių 2018-aisiais juodo kailio labradoro veislės keturkojis Pula apsigyveno ir pas Meghan Markle bei princą Harry.

TAIP PAT SKAITYKITE: Nugaišo knygą ir filmą „Benamis katinas vardu Bobas“ įkvėpęs gyvūnas: jam buvo mažiausiai 14 metų

Nugaišo viena garsiausių interneto kačių Lil Bub

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas