Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kim Kardashian sesuo, 20-metė Kylie Jenner laukiasi pirmagimio

Kim Kardashian sesuo, realybės šou žvaigždė Kylie Jenner (20) laukiasi pirmagimio, praneša people.com. Būsimo kūdikio tėvas – reperis Travisas Scottas (25).
Kylie Jenner ir Travisas Scottas
Kylie Jenner ir Travisas Scottas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kylie Jenner ir Travisas Scottas tėvais turėtų tapti vasarį. Šią žinią jiedu draugams pranešė prieš kelias savaitės, rašo people.com. „Tai netikėtas, bet nuostabus posūkis poros santykiuose. Kylie tokia laiminga dar niekada nebuvo“, – sakė portalui artimas šeimai šaltinis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Nepatikėsite, kiek Kardashian klano moterys uždirba už vieną įrašą „Instagram“ tinkle

Kylie Jenner susitikinėti su Travisu Scottu pradėjo po to, kai šių metų balandį išsiskyrė su kitu reperiu Tyga. Su pastaruoju draugavo keletą metų ir prieš tai ne kartą skyrėsi bei taikėsi.

Šešėlį jų santykiams nuolatos metė ir tai, kad Tyga dėl Kylie Jenner paliko savo buvusią sužadėtinę ir sūnaus motiną Blac Chyną, kuri vėliau užmezgė romaną su Kylie broliu Robertu Kardashianu.

Ne paslaptis, kad toks painus santykių voratinklis kėlė įtampą Kylie, tad gerbėjai labai džiaugėsi, kad ji pagaliau atvertė kitą gyvenimo puslapį.

Šeimos pagausėjimo nuotaikomis gyvena ir garsioji Kylie sesuo Kim Kardashian. Ji ir reperis Kanye Westas netrukus turės trečią vaiką – jų kūdikį po širdimi nešioja pasamdyta surogatinė motina. Gimdymas numatytas 2018 metų sausį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas