Žiūrėkite

15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos

Milžiniškas Meghan Markle ir princo Harry sandoris: pasirašė kontraktą su „Netflix“

Karališkoji pora pasirašė didžiulę sutartį su „Netflix“ platforma dėl dokumentinių filmų, vaikų laidų ir dar daugiau, praneša „The Mirror“.
Meghan Markle ir Princas Harry, „Netflix“
Meghan Markle ir Princas Harry, „Netflix“ / Vida Press ir 123RF.com nuotr.

Kaip rašo „The Mirror“, karališkoji pora įkūrė neįvardytą prodiuserių kompaniją ir pasirašė daugiametę sutartį su „Netflix“. Pranešama, kad įmonė sumokės porai už dokumentinių filmų, vaikų programų ir dar kitų televizinių gaminių kūrimą.

Sasekso hercogas ir hercogienė taip pat kurs scenarijus laidoms.

„Mūsų dėmesys bus sutelktas kuriant turinį, kuris ne tik informuoja, bet ir teikia vilties. Mums, kaip naujiems tėvams, taip pat svarbu sukurti įkvepiančias šeimos programas“, – rašoma princo Harry ir Meghan Markle pranešime.

Tedas Sarandosas, „Netflix“ vyriausiasis turinio vadovas irgi prakalbo apie hercogų įsitraukimą į bene populiariausią televizijos platformą: „Mes nepaprastai didžiuojamės, kad jie pasirinko „Netflix“ kaip savo kūrybos namus, ir džiaugiamės galėdami kartu su jais pasakoti istorijas, kurios gali padėti sukurti atsparumą ir padidinti visur auditorijos supratimą.“

Vida Press nuotr./Meghan Markle ir princas Harry
Vida Press nuotr./Meghan Markle ir princas Harry

Harry ir Meghan įsitikinę, kad „beprecedentis „Netflix“ pasiekiamumas padės mums dalytis paveikiu turiniu, kuris atvers tolimesnius veiksmus“.

Kol kas nėra žinoma, kiek pora uždirbs pasirašę šią sutartį, tačiau manoma, kad tai gali būti dideli pinigai, atsižvelgiant į tai, kad tai yra bene pagrindinis platformos sandoris.

Harry ir Meghan prodiuserinės kompanijos pavadinimas taip pat dar nepaskelbtas, tačiau jie negalės vartoti žodžio „karališkasis“, nes jie faktiškai atsisakė savo statuso.

Karalienė porai pasakė, kad jie negalės naudoti šio žodžio jokiame savo prekės ženkle. Toks sprendimas buvo padarytas po to, kai hercogai nusprendė tapti finansiškai nepriklausomi ir persikelti į Ameriką.

2018 m. „Netflix“ pasirašė susitarimą su buvusiu JAV prezidentu Baracku Obama ir jo žmona Michelle dėl dokumentinių serialų, vaidybinių filmų kūrimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas