Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujoje fotosesijoje Kim Kardashian pamėgdžiojo savo stiliaus ikoną ir įkvėpėją Cher

Ne veltui Kim Kardashian (36 m.) fotografų vadinama tikra chameleone – priešais kamerą ji gali tapti bet kuo. Šįkart jos įkvėpimo šaltiniu tapo scenos karalienė Cher (71 m.) – moteris, kurios stiliumi Kim žavėjosi nuo pat vaikystės.
Kim Kardashian
Kim Kardashian / „Harper's Bazaar Arabia“/Mariano Vivanco nuotr.

Naujoje žurnalo „Harper's Bazaar Arabia“ fotosesijoje stilistai naujai interpretavo senus Cher įvaizdžius, kurie kuo puikiausiai tiko ir Kim Kardashian. O vienas pagrindinių akcentų – užpakalį siekiantys varno juodumo tiesūs plaukai.

„Cher yra tikrų tikriausia mano stiliaus ikona. Ji visada turėjo patį nesveikiausią stilių, esu apsėsta jos. Jūs tik pagalvokit, ką žmonės turėjo galvoti, kai ji vilkėjo permatomas sukneles aštuntajame dešimtmetyje...“ – sakė realybės šou „Keeping Up with the Kardashians“ žvaigždė.

Įdomu tai, kad tiek Kim Kardashian, tiek Cher (jos tikrasis vardas – Cherilyn Sarkisian) turi armėniško kraujo. Būtent dėl šio jas siejančio ryšio augdama Kim į Cher žiūrėjo kaip į pavyzdį, savo dievaitę.

„Aš visada žiūriu į kitas Armėnijos moteris. Turiu gilias šeimos šaknis, kurios panašios į jos“, – sakė reperio Kanye Westo žmona.

Vos prieš keletą dienų pasirodė dar kita Kim Kardashian fotosesija – žurnalo „Interview“ viršelį ji papuošė įsikūnijusi į buvusią JAV pirmąją ponią, stiliaus ikoną Jackie Kennedy. Kartu su Kim fotosesijoje įsiamžino ir jos ketverių metų dukra North.

A post shared by Louise Nichol (@louisenichol) on

A post shared by MARIO (@makeupbymario) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant