Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Oficialu – vienam epizodui atgims kultiniai „Draugai“: džiugia žinia pasidalijo serialo žvaigždės

Kurį laiką sklandžiusios kalbos, kad kultinė „Draugų“ komanda vienam ypatingam vakarui vėl susiburs, pagaliau patvirtintos ir oficialiai. Praėjus daugiau nei 15 metų nuo serialo pabaigos, mylimus aktorius išvysime specialiame epizode.
„Draugų“ aktoriai Jennifer Aniston, Courteney Cox, Mattas LeBlancas, Lisa Kudrow, Matthew Perry ir Davidas Schwimmeris (1994 m.)
„Draugų“ aktoriai Jennifer Aniston, Courteney Cox, Mattas LeBlancas, Lisa Kudrow, Matthew Perry ir Davidas Schwimmeris (1994 m.) / Vida Press nuotr.

Paviešinta ir daugiau detalių – epizodas bus transliuojamas naujoje vaizdo įrašų platformoje „HBO Max“, kurį startuos gegužę. Tiesa, data, kada joje pagaliau bus galima išvysti ir iš naujo susibūrusią „Draugų“ komandą, kol kas dar neatskleista.

Skelbiama, kad epizode pasirodys visos pagrindinės žiūrovus pakerėjusius personažus sukūrusios žvaigždės – Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Mattas LeBlancas, Matthew Perry ir Davidas Schwimmeris. Jie vėl filmuosis toje pačioje „Warner Bros“ studijos aikštelėje, kurioje dirbo ir prieš daugiau nei 15 metų.

AOP nuotr./Serialo „Draugai“ aktoriai: Mattas LeBlancas, Courteney Cox, Matthew Perry, Davidas Schwimmeris, Lisa Kudrow ir Jennifer Aniston
AOP nuotr./Serialo „Draugai“ aktoriai: Mattas LeBlancas, Courteney Cox, Matthew Perry, Davidas Schwimmeris, Lisa Kudrow ir Jennifer Aniston

Pati žinia apie „Draugų“ atgimimą patvirtinta penktadienį. Ją pranešė ne tik „HBO Max“, bet ir aktoriai, instagramo paskyroje pasidaliję paskutiniame XX a. dešimtmetyje daryta nuotrauka.

„Tai vyksta...“, – prie nostalgiško kadro rašė jie, o įrašu ėmė dalintis ir likusi komandos dalis.

Pranešama, kad prodiusuojant epizodą dalyvaus ir pats „Draugų“ kolektyvas. „HBO Max“ atstovas Kevinas Reilly teigė, kad ši speciali serija „pagaus laiko, kada auditorija ir draugai susibūrė realiu laiku, dvasią“ ir „suvienys senus ir naujus gerbėjus“.

Kaip skelbia „Variery“, numatoma, kad kiekvienas aktorius už dalyvavimą šiame epizode uždirbs 2,5 mln. dolerių (2,3 mln. eurų).

15min primena, kad kalbos apie galimą „Draugų“ komandos susibūrimą sustiprėjo praėjusių metų spalį, kai J.Aniston instagrame paviešino bendrą savo ir kitų serialo aktorių nuotrauką.

Situacijų komedija „Draugai“ gyvavo dešimt sezonų, buvo transliuojamas nuo 1994-ųjų iki 2004-ųjų. Paskutinę 236-ąją seriją vien tik JAV stebėjo daugiau nei 52 milijonai žiūrovų – ji tapo žiūrimiausiu pirmojo šio amžiaus dešimtmečio TV epizodu.

Tačiau net ir vėliau, pasibaigus oficialiai transliacijai, „Draugų“ ištikimi gerbėjai tikrai nepamiršo, o ir naujų, jaunesnio amžiaus žiūrovų jam netrūko, tuo labiau, kad serialą ėmė rodyti ir „Netflix“.

Tiesa, dabar teises į serialo transliavimą užsitikrino „HBO Max“. Sandorio vertė – 425 mln. JAV dolerių (392 mln. eurų).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas