Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Tik iš kalėjimo paleistas Tekashi69 tapo sensacija: tiradą apie buvimą „žiurke“ stebėjo du milijonai

Penktadienio popietę JAV reperis ir interneto žvaigždė Tekashi69 pristatė naują kūrinį „Gooba“, kurį išleido vos tik paleistas iš kalėjimo. Vis dėlto vieną interneto sensaciją lydėjo kita. Instagramo tiesioginėje transliacijoje prakalbęs apie gyvenimą už grotų ir buvimą „žiurke“, reperis pagerino rekordą – jo tiradą stebėjo du milijonai žmonių.
Tekashi 69
Tekashi 69 / Instagramo nuotr.
Temos: 2 Niujorkas Repas

Kaip skelbia „New York Times“, reperis iš kalėjimo buvo paleistas balandžio mėnesį. Dėl koronaviruso pandemijos ir kilusios grėsmės Tekashi69 sveikatai, jis į laisvę pateko dviem mėnesiais anksčiau.

Iš viso už reketavimą ir kitus nusikaltimus reperis kalėjime turėjo praleisti dvejus metus. Tiesa, prie sumažintos bausmės prisidėjo ir faktas, kad Tekashi69 teisėsaugai išdavė kelis vardus. Apie buvimą „žiurke“ jis kalbėjo ir savo internetą susprogdinusioje transliacijoje.

Vis dėlto, visų pirma pasirodė naujas kūrinys ir vaizdo klipas. Anot kritikų, Tekashi69 šį kartą nieko per daug nenustebino. Brukline augęs reperis yra tikras spalvų fanatikas, save „vaivorykštės biču“ vadinantis 24-erių vaikinas ir vėl klipe panaudojo visas įmanomas spalvas, o jo kūrinys nelabai skiriasi nuo senosios kūrybos. Vienaip ar kitaip, šis klipas per 15 valandų sulaukė 27 milijonų peržiūrų.

Instagramo nuotr. /Tekashi 69
Instagramo nuotr. /Tekashi 69

Danielis Hernandezas arba Tekashi69 ar 6ix9ine yra įvardijamas kaip agresyvaus repo atstovas, tačiau už savo populiarumą jis gali būti dėkingas itin ekstravagantiškai asmenybei, taip pat visą kūną puošiančioms tatuiruotėms. Tiesa, kai kurie jo poelgiai vertinami dvejopai, dėl nusikalstamos veiklos jis vertinamas ne itin palankiai.

Įvertinti naują kūrinį galite čia (Įspėjame, kad vaizdo klipe yra necenzūriniai žodžiai ir asmenims iki 18-os metų neskirtas turinys)

VIDEO: 6IX9INE- GOOBA (Official Music Video)

Po premjeros iš karto prasidėjo ir 6ix9ine tiesioginė transliacija instagrame, kur jį seka 17 milijonų žmonių. Trylikos minučių trukmės tiradą stebėjo du milijonai žmonių ir tai tapo naujuoju instagramo rekordu. Tačiau tai tikrai nestebina.

Iš kalėjimo išleistas reperis pirmą kartą prakalbo apie jam paskirtą bausmę – 6ix9ine kalėjime turėjo praleisti net 37-erius metus. Vis dėlto pradėjęs bendradarbiauti su teisėsauga, jis išdavė savo buvusios gaujos narius. Už liudijimą prieš bendrus jam bausmė buvo sumažinta vos iki dvejų metų.

Instagramo nuotr. /Tekashi 69
Instagramo nuotr. /Tekashi 69

Bausmė dar turėjo tęstis, tačiau su advokato pagalba jam pavyko ištrūkti iš kalėjimo, argumentuojant, kad sergant astma būti kalėjime dėl koronaviruso yra per daug pavojinga.

Tiesa, juokaujama, kad reperis šiuo metu tikrai turėtų būti labai dėkingas pasaulinei pandemijai ir saviizolizacijai, nes jo gyvybei dėl buvusių bendrų paskundimo gresia išties rimta grėsmė.

Pirmą kartą apie išdavystę prakalbęs Tekashi69 teigė, kad taip pasielgė ne bandydamas „apsaugoti savo kailį“, bet dėl jo šeimai kilusio pavojaus. Esą gaujos nariai ne kartą bandė pagrobti jo mamą, kėsinosi į jo kūdikį pagimdžiusią merginą. Anot reperio, jei gaujos nariai nebuvo ištikimi jam, kodėl jis turėjo laikytis tokio kodekso.

Instagramo nuotr. /Tekashi 69
Instagramo nuotr. /Tekashi 69

Tiesioginės transliacijos metu reperis ne kartą pakartojo sulaukiantis tūkstančių žinučių, kad už tokį poelgį jo laukia susidorojimas. Vis dėlto pats į tokias kalbas jis ne itin reaguojantis, save kelis kartus įvardijo „žmogumi legenda“ ir pabrėžė, kad būdamas Niujorko karaliumi jis ir toliau kurs.

Ir nors paleistas į laisvę lygtinai jis buvo pasižadėjęs nepalikti gyvenamosios vietos, šiuo metu aiškinamasi, ar sukūręs šį vaizdo klipą jis nenusižengė taisyklėms. Visgi siekiant apsaugoti jo gyvybę, šiuo metu informacija apie jo gyvenamąją vietą itin slepiama, nenurodoma ir kur buvo sukurtas naujasis vaizdo klipas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas