Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Atlyginimas iki 9460 eurų: ieškomas naujas Žemės ūkio duomenų centro generalinis direktorius

Paskelbtas konkursas į valstybės įmonės Žemės ūkio duomenų centro generalinio direktoriaus pareigas, informuoja Žemės ūkio ministerija. Pretendentai prašymą dalyvauti konkurse ir kitus privalomus dokumentus turi pateikti ne vėliau kaip iki 2024 m. vasario 12 d. (imtinai), per Valstybės tarnybos valdymo informacinę sistemą.
Žemės ūkis
Žemės ūkis / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Skelbime nurodoma, kad pareiginė alga (neatskaičius mokesčių) yra nuo: 4463,5 euro, o pareiginės algos koeficientas yra 2,50.

„Siūlomas atlyginimas, kuris sieks nuo 4460 iki 9460 eurų, neatskaičius mokesčių. Atsižvelgiant į nustatytų užduočių įvykdymą, įmonės vadovui gali būti skiriama kintamoji dalis iki 30 procentų jo praėjusiais finansiniais metais išmokėtos pareiginės algos, išmokama vieną kartą pasibaigus finansiniams metams. Be to, gali būti skiriama premija, kurios dydis negali viršyti jo 4 pareiginės algos dydžių“, – nurodoma skelbime.

Vis dėlto, kandidatas turės įrodyti, kad yra kompetetingas. Iš būsimo būsimo lyderio tikimasi modernios valdysenos, aukščiausių skaidrumo ir socialinio dialogo standartų laikymosi bei gebėjimo sutelkti kolektyvą bendram tikslui.

Kandidato išsilavinimas turėtų būti ne žemesnis kaip aukštasis universitetinis su bakalauro kvalifikaciniu laipsniu ar jam prilygintu išsilavinimu.

Kandidatas turėtų turėti ne mažesnę nei 1 metų vadovavimo patirtį ne mažiau nei 50 darbuotojų turinčioje įmonėje. Būsimo vadovo anglų kalba turėtų būti ne mažesnio nei B1 lygmens (pažengusio vartotojo), nurodoma informaciniame buklete.

„Darbas visam šalies žemės ūkio sektoriui reikšmingos įmonės vadovo pareigose yra išskirtinė galimybė užtikrinti tvarią, efektyvią ir pelningą Žemės ūkio duomenų centro veiklą. Įmonės, kuri valdo, apdoroja ir operatyviai pateikia apibendrintą informaciją suinteresuotoms šalims žemės, maisto ūkio, kaimo plėtros ir žuvininkystės srityse bei prisideda prie Europos Sąjungos bendrosios žemės ūkio politikos įgyvendinimo Lietuvoje“, – pranešime cituojamas žemės ūkio ministras Kęstutis Navickas.

VĮ Žemės ūkio duomenų centras  – tai valstybės įmonė, užtikrinanti Žemės ūkio ministerijos reguliavimo srities registrų ir informacinių sistemų, jų duomenų bazių saugų ir nepertraukiamą veikimą, efektyvų duomenų panaudojimą administruojant ES paramos žemės ūkiui ir kaimo plėtrai priemones; teikianti operatyvią, apibendrintą informaciją valstybės ir savivaldybių institucijoms, socialiniams partneriams.

Savo veiklą VĮ Žemės ūkio duomenų centras pradėjo 2023 m. sausio mėn. 3 d., reorganizavus valstybės įmones Žemės ūkio informacijos ir kaimo verslo centrą, Distancinių tyrimų ir geoinformatikos centrą „GIS-Centras“ bei Valstybės žemės fondą. Nuo 2024 m. sausio 1 d. Geodezijos ir kartografijos įstatymo įgyvendinimo funkcijos iš ŽŪDC perduotos VšĮ Statybos sektoriaus vystymo agentūrai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius