Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Atnaujintoje „15min Agronaujienų“ rubrikoje – daugiau aktualijų, platesnis temų laukas

Portalas 15min atnaujina žemės ūkio temai skirtą rubriką. Nuo šiol jos pavadinimas „15min Agronaujienos“. Bendradarbiaujant su šio sektoriaus bendrovėmis, bus plačiau atliepiama tiek į aktualijas, tiek siekiama plačiajai visuomenei pristatyti, kuo gyvena kaimas ir žemės ūkio sektorius.
Pomidorai
Pomidorai / Shutterstock nuotr.

Rubrikos rėmėjas – biotechnologijų įmonė „Nando“, kurios pagrindinė veikla yra žemės ūkiui skirtų biotechnologijų kūrimas.

„Kasdien dirbame, kad mūsų sukurti produktai padėtų ūkininkams dirbti efektyviau, tvariau ir atsakingiau prieš gamtą ir patį žmogų. Mūsų tikslas – pažangias mokslines žinias paversti praktiškai pritaikomais sprendimais, kurie gali pagerinti ir palengvinti žemės ūkio atstovų kasdienybę”,– sako „Nando“ vadovas Justinas Taruška, džiaugdamasis, kad su „15min Agronaujienų“ rubrikos skaitytojais galės pasidalinti naujausiomis žiniomis, tyrimų rezultatais ir inovatyviais sprendimais, tiesiogiai skirtais ūkininkams ir visiems, kam rūpi Lietuvos žemės ūkio sektoriaus ateitis.

Asmeninio arch. nuotr./Justinas Taruška
Asmeninio arch. nuotr./Justinas Taruška

„Tikime, kad mūsų bendradarbiavimas su 15min prisidės prie svarbios ir naudingos informacijos prieinamumo, skatins diskusijas ir inovacijų diegimą, taip pat padidins visuomenės supratimą apie žemės ūkio sektoriaus iššūkius ir galimybes. Informacijos sklaida yra gyvybiškai svarbi tiek ūkininkams, siekiantiems optimizuoti savo veiklą, tiek visai Lietuvos visuomenei, kuriai rūpi švarus, sveikas ir tvarus maisto produktų tiekimas“ – įsitikinęs „Nando“ vadovas J.Taruška.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius