Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Atšaukta: rudenį Alytuje nevyks nei „Dzūkų turtų“, nei „Bobų vasaros“ mugės

Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmai (VPPAR) informuoja, kad šiemet tradicinė šventė „Dzūkų turtai“, kuri buvo numatyta spalio 5 d. Alytuje, neįvyks.
Mugės akimirka
Rudens mugė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 2 Alytus Mugė

Rūmai informavo šventės dalyvius – verslininkus, kad, išanalizavę esamą mugės organizavimo darbų situaciją, turi konstatuoti, jog dėl žmogiškojo faktoriaus Alytaus filiale būtinos veiklos mugei organizuoti neatliktos.

Informacija pateikta savivaldybėms, seniūnaičiams bei kitoms institucijoms ir rūmų partneriams.

VPPAR nurodo, kad atsiprašo mugės dalyvių, svečių bei partnerių ir sieks užtikrinti, kad po pokyčių Alytaus filiale, kokybiškos veiklos rūmų nariams ir Alytaus bendruomenei bus vykdomos laiku.

„Dzūkų turtai“ – viena seniausių mugių Alytuje, sumanyta apskrities viršininko administracijoje, ilgą laiką jos ir organizuota. Iš apskrities šventės rengimą perėmė ir daugelį metų tęsė ilgametis VPPAR Alytaus filialo vadovas Robualdas Ambroževičius.

Atšaukta buvo ir VPPAR anksčiau rengta pavasario mugė.

Rūmai prieš keletą dienų informavo, kad darbiniai santykiai su filialo vadove Lina Sosunovičiene – jau nutraukti, kad ji atšaukta ir iš Alytaus regiono plėtros tarybos, vietinės veiklos grupės ir kitų projektų.

Beje, šį rudenį neįvyks ir pirmą kartą Alytuje organizuoti mėginta mugė „Bobų vasara“, priežastis – per mažas prekybininkų kiekis.

Per keletą metų pagrindinėmis mugėmis Alytuje tapo Kauno bendrovės „Festivus“ rengiamos vadinamosios didžiosios rudens, Kalėdų ir pavasario šventės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas