Mėsos, išskyrus paukštienos, gamyba padidėjo 24,8 proc. iki 364 tūkst. tonų, paukštienos – 5,2 proc. iki 870 tūkst. tonų.
Mėsos pusgaminių gamyba augo 2,2 proc. iki 367 tūkst. tonų, mėsos konservų – didėjo 33,7 proc. iki 22,5 mln. sąlyginių indelių, dešrų – mažėjo 2 proc. iki 356 tūkst. tonų.
Žuvų ir jų produktų, įskaitant konservuotų, gamyba išaugo 7,5 proc. iki 1,1 mln. tonų.
Pieno pagaminta 2,9 proc. daugiau – 1,4 mln. tonų, sviesto – 1,3 proc. daugiau – 46,3 tūkst. tonų.
Miltų gamyba augo 0,1 proc. iki 2,2 mln. tonų, duonos ir pyrago gaminių – sumažėjo 3,5 proc. iki 1,5 mln. tonų.
Saulėgrąžų aliejaus gamyba sumenko 15,8 proc. iki 811 tūkst. tonų.