Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Sukurtas portalas, skirtas remti lietuviškus pieno produktus

Sukurtas tinklalapis, skirtas remti Lietuvos pieno gamintojų produktus. Jame pateikiamos su šių produktų draudimu susijusios naujienos, žemėlapis su nuorodomis, kuriose Europos šalyse galima įsigyti lietuviškų produktų.
Tinklalapis, skirtas remti Lietuvos pieno gamintojų produktus.
Tinklalapis, skirtas remti Lietuvos pieno gamintojų produktus. / 15min.lt iliustr.

„Rusija yra ne kartą uždraudusi į savo teritoriją įvežti įvairių šalių maisto produktus. Anksčiau buvo uždrausta įvežti vyną iš Gruzijos, šokoladą iš Ukrainos, viščiukų šlauneles iš JAV. Dabar atėjo Lietuvos eilė...“, – rašoma tinklalapyje freedomcheese.com.

Jame vartotojai raginami pirkti Lietuvos pieno gamintojų produktus ir tokiu būdu prisidėti prie laisvės ir demokratijos skatinimo.

Freedomcheese.com pateikiamas uždraustų Lietuvos pieno produktų gamintojų gaminių sąrašas ir šalių, kuriose jais prekiaujama, žemėlapis. Skelbiama, kad žemėlapio iniciatorius – britų savaitraščio „The Economist“ tarptautinio skyriaus redaktorius Edwardas Lucasas.

Lietuviškų pieno produktų importo į Rusiją blokada vyksta jau dvi savaites. Maskva teigia, kad tai padaryta dėl nepakankamo produktų saugumo, bet Lietuvos ir Europos Sąjungos pareigūnai tai vadina politiškai motyvuotu žingsniu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas