Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15 patarimų perkantiems naudotą automobilį

Automobilio pirkimas – nesvarbu naujo ar naudoto – sudėtingas procesas. Jo metu prireikia ne tik ekonomikos ar mechanikos žinių. Labai svarbi ir psichologija. „Autoasas“ pateikia esminius patarimus, kurie padės išsirinkti automobilį, kuris ne tik atitiktų finansines galimybes, bet ir jūsų poreikius.
Naudoti automobiliai
Naudoti automobiliai / Autoasas.lt nuotr.

Prieš perkant automobilį svarbu atlikti „namų darbus“ ir gerai pasiruošti automobilio paieškai bei tinkamai išsirinkti automobilį apžiūrai. Pristatome patarimus, kurie labai palengvins naudoto automobilio įsigijimą.

Automobilio modelis: kaip išsirinkti

Jeigu nesate nusimatę konkretaus modelio, jums reikės nuspręsti koks automobilis atitinka jūsų poreikius. Svarbiausi faktoriai paprastai yra šie: kaina, pagaminimo metai, kėbulo tipas, degalų rūšis ir sąnaudos, pavarų dėžės tipas.

Galimi ir kiti, tačiau neapsiribokite itin plačiu faktorių sąrašu. Pagal šiuos parametrus galite ieškoti automobilio skelbimų svetainėje. Bet rasite šimtus ar net tūkstančius skelbimų, paskęsite jų jūroje. Todėl prieš paiešką verta išsirinkti jus dominančius automobilių apžvalgų svetainėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento