Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

200 AG „Opel Zafira Tourer“ vienatūris – vienas galingiausių segmento modelių

Su 200 AG, 1,6 l darbinio tūrio benzininiu varikliu „Opel Zafira Tourer“ yra vienas galingiausių modelių kompaktinių vienatūrių segmente.
„Opel Zafira Tourer“
„Opel Zafira Tourer“ / „Opel“ nuotr.

Išsiskirti iš kitų vienatūrių „Zafira Tourer 1,6 SIDI Turbo“ padės ne tik galia, bet ir maksimalus sukamasis momentas. Su „overboost“ funkcija jis siekia 300 Nm , o išvystomas esant 1700 – 4700 aps./min.

1,6 l SIDI variklis su turbina yra ketvirtasis per šiuos metus pasiūlytas agregatas „Zafira Tourer“ modeliui ir kol kas galingiausias variklis gamoje. Motoras montuojamas su nauja šešių laipsnių mechanine pavarų dėže.

Cilindrų blokas pagamintas iš tvirtos ketaus medžiagos derintas su aliuminio plokšte. Lyginant su 170 AG versija, 200 AG variklio variantui buvo sukonstruoti kito tipo stūmokliai, todėl suspaudimo laipsnis nuo 10,5 sumažėjo iki 9,5:1.

Su šiuo varikliu „Zafira Tourer“ nuo 0 iki 100 km/h įsibėgėja per 8,9 s, nuo 80 km/h iki 120 km/h – per 8,3 s. Maksimalus išvystomas greitis – 225 km/h, o vidutinės degalų sąnaudos važiuojant mišriu ciklu siekia 7,0 l 100 km, anglies dvideginio emisija – 164 g/km.

„Zafira Tourer“ 200 AG versijai siūloma moderni adaptyvios „FlexRide“ važiuoklė, taip pat ir kitos vairuotojo pagalbinės sistemos: „Opel Eye“ priekinė kamera, nematomos kliūties šone įspėjimo sistema ar galinio vaizdo kamera.

Galingiausia „Zafira“ taip pat gaus dvigubus išmetimo sistemos antgalius, taip pat ir raudonos spalvos „turbo“ užrašas gale. Taip pat galima rinktis iki 19 colių skersmens lengvojo lydinio ratlankius.

„Opel“ atstovai tikina, kad naujojo „Zafira Tourer 1,6 SIDI Turbo“ kaina bus konkurencinga. Ji bus paskelbta, kai lapkričio pradžioje bus pradėta priiminėti užsakymus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento