Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Antrus metus iš eilės atšaukiama Ženevos automobilių paroda

Ženevos automobilių parodos organizatoriai pranešė, kad dėl su COVID-19 susijusių apribojimų ir gamintojams dėl to kylančių problemų nuspręsta, kad 2022-ųjų metais vasarį turėjusi įvykti paroda yra atšaukiama. Organizatoriai tikisi, kad parodą pavyks surengti 2023-aisiais metais.
Naujasis „Peugeot 208“ Ženevos automobilių parodoje
Ženevos automobilių parodoje / Žilvino Pekarsko / 15min nuotr.

Kaip teigia apie Ženevos automobilių parodos atšaukimą pranešę organizatoriai, pagrindinė tokio sprendimo priežastis – dėl COVID-19 pandemijos iškilusios problemos automobilių pramonei.

Automobilių gamintojai šiuo metu susiduria su lustų trūkumu ir turi pirmiausia spręsti šias problemas. Dėl šios situacijos jau buvo atšaukta ir keletas kitų renginių, todėl tuo pačiu keliu pasuko ir Ženevos automobilių parodos organizatoriai.

Taip pat dėl pandemijos kyla nepatogumai ir apribojimai nuolatiniams parodos dalyviams, lankytojams ir žiniasklaidos atstovams, tad galutinis verdiktas buvo parodą tiesiog atšaukti.

„Mes stengėmės ir darėme viską, kad kitų metų paroda įvyktų. Nepaisant mūsų pastangų, realybė yra tokia ir turime su tuo susitaikyti. Pandemijos grėsmė vis dar didelė ir toks renginys uždarose patalpose gali kelti pavojų.

Tačiau aš esu įsitikinęs, kad 2023-iaisiais metais paroda grįš stipresnė bei bet kada anksčiau “, – sakė Maurice Turrettini, parodą organizuojančios kompanicjos „Comité permanent du Salon international de l'automobile“ prezidentas.

Ženevos automobilių paroda pirmą kartą surengta dar 1905-aisiais metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas