Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atnaujinta „Nissan X-Trail“ karta gavo lietuvių lauktą patobulinimą

„Nissan“ kompanija atnaujino savo geriausiai parduodamą modelį „X-Trail“. Atnaujinimų sąrašas pasipildė ir reikšmingu bei labiausiai lietuvių mėgstamu punktu – galingesniu varikliu.
Atnaujintas „Nissan X-Trail“
Atnaujintas „Nissan X-Trail“ / Gamintojo nuotr.

Nuo šiol „Nissan X-Trail“ galima įsigyti su 2 litrų dyzeliniu, 177 AG ir 380 Nm, varikliu, kuris derinamas su automatine pavarų dėže ir visų varančiųjų ratų pavara. Šių versijų kainos prasidės nuo 31 590 eurų. Pakeitimų sąrašą papildo nauji išorės dizaino patobulinimai, ryškiausiai matomi automobilio priekinėje dalyje.

Gamintojas akcentuoja, kad septynvietės šio modelio versijos sudaro net 40 proc. visų parduodamų modelių gamos Europoje.

Atnaujintame „X-Trail“ modelyje, „Tekna“ komplektacijoje, montuojama visiškai nauja aštuonių garsiakalbių sistema „Bose“. Šią sudaro du 25 mm aukštų dažnių garsiakalbiai priekyje, 165 mm žemų dažnių garsiakalbiai abejose priekinėse durelėse ir 130 mm vidutinių dažnių garsiakalbiai galinėse durelėse.

Pajėgų penkių arba septynių vietų „X-Trail“ komplektacijų gama papildyta „N-Connecta“ versija, gausesnė įvairios įrangos ir funkcijų. „N-Connecta“ komplektacijoje yra „Nissan Connect“ informacijos ir pramogų sistema, išmanioji aplinkinio vaizdo stebėjimo sistema, išmanusis raktelis ir variklio užvedimas mygtuku, stogo bėgeliai, priekiniai ir galiniai statymo jutikliai ir bagažinės atidarymo laisvų rankų funkciją, diegiama kaip standartinės įrangos dalis.

Naujasis „X-Trail“ 2014 m. gavo penkių žvaigždučių „Euro NCAP“ saugumo testų įvertinimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?