Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Autoplius.lt Fast Lap“ lenktynėse „Nissan Leaf“ tapo meno kūriniu

„Autoplius.lt Fast Lap“ lenktynėse menininkas Gabrielis Žvirblis ranka tapė ant „Nissan Leaf“ automobilio. Drąsiai galima sakyti, kad šiandien tai yra išskirtiniausias elektromobilis Lietuvoje, rašoma pranešime.
Meno kūriniu tapęs „Nissan Leaf“
Meno kūriniu tapęs „Nissan Leaf“ / Organizatorių nuotr.

Menininkas bei kūrybos vadovas Gabrielis Žvirblis „Autoplius.lt Fast Lap“ lenktynėse vandens pagrindo akriliniais dažais ir teptukais bei akriliniais žymekliais piešė ant „Nissan Leaf“ elektromobilio. Kaip jis pasakoja, norėjosi piešiniu perteikti jo draugiškumą gamtai ir pabrėžti sportiškumą.

„Pamatęs „Nissan Leaf“ sugalvojau nupiešti elektros laidus ir įkrovimo kabelius. Jie išsiraizgė kaip gyvatės su skirtingais raštais automobilio galinėje dalyje. Priekyje planavau padaryti startinį numeri Z.E, kuris reikštų „zero emission“, o variklio dangtį padengti raštais. Norėjau parodyti, kad naujasis „Nissan Leaf“ atrodo gerai, o uždėjus šiek tiek spalvų ir formų, jis tampa panašus į „Leaf GT“ modelį“, – pasakojo menininkas.

Kaip jau aišku iš jo pasakojimo, pilnos idėjos įgyvendinti nepavyko. Visą planą sujaukė lietus, kurio lašai skiedė vandens pagrindo dažus ir linijas reikėjo piešti iš naujo.

„Nuo pat pradžių lijo net per palapinę virš elektromobilio. Lietus tekėjo ant dažų ir reikėdavo vis iš naujo piešti bei taisyti. Nespėjau padengti viso „Nissan Leaf“ ir pilnai išpildyti vizijos. Tačiau buvo įdomi ir linksma nauja patirtis. Džiaugiuosi, kad išėjo išsaugoti dalį piešinio ir tikiuosi greitoje ateityje padaryti visą pilną projektą“, – rankų nenuleido Gabrielis Žvirblis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas