Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bentley“ ir „Bugatti“ bosas keliasi į „Audi“

Vadovavęs pačių prestižiškiausių „Volkswagen Group“ koncerno įmonių – „Benley“ ir „Bugatti“ – vystymo skyriams, Wolfgangas Durheimeris keliasi į „Audi“, kur užims vieną iš septynių valdybos kėdžių.
Wolfgangas Durheimeris (kairėje)
Wolfgangas Durheimeris (kairėje) / Gamintojo nuotr.

W.Durheimeris darbą „Volkswagen Group“ įmonėse pradėjo nuo „Porsche“, kur ilgus metus ėjo vystymo vadovo pareigas. Vėliau jis persikėlė į Didžiąją Britaniją, stojo prie „Bentley“ automobilių vystymo vairo, o prikėlus iš mirusių „Bugatti“ kompaniją, jis vadovavo jų vystymo projektams.

Pasak laikraščio ANE, W.Durheimeris užims Michaelo Dicko vietą – šešiasdešimtmetis žada baigti aktyvią karjerą automobilių pasaulyje ir atsidėti laisvalaikiui. Taip pat, „Audi“ pardavimų vadovo Peterio Schwartzenbauerio vietą taryboje užims „Volkswagen“ marketingo vadovas Luca de Meo. L.de Meo prieš persikeldamas į VW dirbo „Fiat“.

Šios rokiruotės pačiame aukščiausiame „Audi“ valdymo organe reiškia, kad „Volkswagen Group“ vadovai yra sunerimę dėl markės ateities ir jau artimiausiu metu žada kažką keisti – gal modelių gamą, gal pristatyti kelis naujus projektus. Panašu, kad „Audi“ jaučiasi atsiliekantys nuo BMW, ypač kalbant apie ekologiškesnių automobilių liniją – BMW jau ruošiasi į gamybą paleisti daug žiniasklaidos dėmesio sulaukusią „i“ liniją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento