Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 11 24

„Bolt Drive“ automobilį išsinuomojęs vilnietis pasipiktino dėl padangų: tai pavojinga

Ketvirtadienio rytas vilniečius pasitiko sudėtingomis oro sąlygomis. Kelius jomis įveikti, ko gero, sunku buvo ir pasinaudojus „Bolt Drive“ automobilių dalijimosi paslauga. Vilnietis Mindaugas teigė, kad pasinaudojęs vienu iš bendrovės automobilių liko nemaloniai nustebintas dėl to, kad padangos, jo nuomone, netiko prie staigiai pakitusių orų, o nuomojantys automobilius esą turėtų kelti kartelę aukščiau ir apgalvoti klientų saugumo klausimą.

„Tai pavojinga“

„Kaip verslo vartotojas nuomojuosi jų automobilį. Šįryt patyriau, kad automobiliai važinėja vadinamosiomis universalaus profilio padangomis. Tai baisiai nesaugu, neįmanoma nė į kalniuką įvažiuoti, jau nekalbant apie ledą...“ – piktinosi vilnietis Mindaugas.

Jis spėliojo, kad, jei Vilniuje visi bendrovės automobiliai, skirti dalintis, yra su panašios kokybės padangomis, tai reiškia apie 100 automobilių, kurie kelia pavojų kitiems eismo dalyviams.

„Nuomojantys automobilius turi sau ir savo technikai taikyti aukštesnius nei minimalius techninei apžiūrai tinkamus parametrus“, – mano Mindaugas.

Vilniečio Mindaugo nuotr. /„Bolt Drive“ automobilis, kurį nuomojasi Mindaugas
Vilniečio Mindaugo nuotr. /„Bolt Drive“ automobilis, kurį nuomojasi Mindaugas

Situaciją įvertino ir ekspertas bei „Bolt“ atstovai – šie nurodo, kad vairavimas sudėtingomis eismo sąlygomis priklauso nuo vairuotojo įgūdžių, ne tik nuo padangų. Tiesa, ekspertas perspėja, kad ne visų universalaus profilio padangų kokybė būna gera.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas