Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
07 03

„Bolt“ paspirtuku važinėjančią vilnietę nustebino per naktį pasikeitusi kaina: paaiškėjo, kas nutiko iš tiesų

Vilnietė Ieva iki šiol į darbą kartais keliaudavo „Bolt“ paspirtuku. Tai buvo ir patogu, ir draugiška kišenei – tol, kol vieną dieną kaina nepasikeitė iš esmės. Už tokias dienos keliones sumokėdavusi beveik tris eurus, dabar ji paklojo dvigubai tiek. „Bolt“ atstovai paaiškino, kas iš tiesų nutiko.
„Bolt“  paspirtukas su šalmu
„Bolt“ paspirtukas su šalmu / Bolt iliustr.

Nustebino pasikeitusi kaina

Ieva sako nesanti nuolatinė „Bolt“ klientė: renkasi paspirtuką tuomet, kai vėluoja, ar reikia pavažiuoti visai nedidelį atstumą – per centrą ar iki kito rajono, todėl jai palanku būdavo atsiskaityti už faktiškai nuvažiuotą atstumą.

„Iki darbo, pavyzdžiui, man paspirtuku užtrukdavo apie 10 minučių ir susimokėdavau pagal faktą nepilnus 2 eurus. Tokiu pat būdu ir grįždavau namo“, – pasakoja moteris. Iš viso per dieną tokioms kelionėms prireikdavo apie 3 eurų.

Tačiau pastaruoju metu moteris pastebėjo, kad atsiskaityti už faktinį paspirtuku važiuotą laiką nebegali – „Bolt“ pradėjo taikyti specialius planus. Pigiausias planas siekia 2 eurus, už šią sumą galima važiuoti iki 20 minučių. Ieva pastebėjo, kad jos kelionei trunkant ilgiau, įsijungia brangesnis dienos planas, kainuojantis 7,9 euro.

„Anksčiau kelionės į darbą ir iš jo paspirtuku atsieidavo apie 3 eurus, o dabar jau kelis kartus sumokėjau po 7,9 euro. Brangiau, nei būčiau važiavusi su „Bolt“ pavežėju“, – atkreipė dėmesį ji.

Vida Press nuotr./Pinigai
Vida Press nuotr./Pinigai

„Bolt“ pasiaiškino dėl susidariusios situacijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus