Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„CityBee“ plečia prabangių automobilių pasiūlą

Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje veikianti dalijimosi automobiliu paslauga „CityBee“ plečiasi į prabangių automobilių rinką. Vartotojų pageidavimu nuo šios savaitės „CityBee“ siūlomų modelių gretas papildė jau antras prabangus automobilis – didelis prestižinis visureigis BMW X5.
BMW X5
BMW X5 / (BMW nuotr.)

„Atkreipėme dėmesį, kad mūsų paslaugos vartotojai noriai renkasi ne tik kasdienėms reikmėms puikiai tinkančius „Fiat“ modelius, bet ir prabangesnius automobilius. Nuo metų pradžios, kuomet buvo pasiūlytas rinkai, BMW 5 serijos modelis išpopuliarėjo dvigubai, tad, siekdami patenkinti klientų poreikius, nusprendėme pasiūlyti ir antrą modelį – prabangų visureigį BMW X5“, – sako „CityBee“ veiklos vadovas Aurimas Drūtys.

Anot jo, BMW paklausus tiek tarp verslo klientų, tiek tarp fizinių asmenų. Įmonės prabangesnius automobilius renkasi reprezentacijai, o asmeninėms reikmėms jis dažniausiai rezervuojamas ypatingomis progomis, laisvalaikiui.

Visureigis BMW X5 jau pristatytas vilniečiams. Iš anksto rezervavus, jį galima pasiimti miesto centre, prie S. Nėries gimnazijos esančioje aikštelėje Dominikonų g. 4.

BMW 5 serijos modelį dar šį mėnesį planuojama pasiūlyti ir klientams Kaune. Iki šiol jį pasiimti buvo galima tik iš Vilniuje esančių „CityBee“ aikštelių.

Dalinimosi automobiliu paslauga „CityBee“ šiuo metu jau teikiama penkiolikoje vietų Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Trys naujos „CityBee“ aikštelės atidarytos rugsėjo pradžioje Vilniuje: J. Galvydžio g. 3 (prie Šiaurės miestelio technologijų parko), P. Lukšio g. 34 (prie prekybos centro RIMI) ir Laisvės pr. 58 (prie „Lietuvos spaudos“).

Šiuo metu „CityBee“ aikštelėse siūlomi 88 „Fiat 500“, „Fiat 500L“, „Fiat 500 Cabrio“, „Fiat Punto“, „Fiat Bravo“, „Fiat Ducato“, „Fiat Doblo Combi Maxi“, BMW 5 serijos ir BMW X5 modelių automobiliai.

Dalijimosi automobiliu paslauga „CityBee“ suteikia galimybę visą parą naudotis strateginėse miestų vietose stovinčiais automobiliais, prieš tai užsiregistravus internetinėje svetainėje www.citybee.lt ir rezervavus laiką.

„CityBee“ paslaugą Lietuvoje pristatanti tarptautinė įmonių grupė „Modus grupė“ vykdo veiklą automobilių prekybos ir techninio aptarnavimo, nekilnojamojo turto vystymo, automobilių stovėjimo aikštelių valdymo ir energetikos srityse. Įmonių grupė valdo 25 įmones Baltijos šalyse ir Baltarusijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas