Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Dacia“ Paryžiaus automobilių parodoje demonstruos svajones ir realybę

Spalio 17–23 dienomis „Dacia“ dalyvaus Paryžiaus automobilių parodoje, Porte de Versailles parodų centre. Šio gamintojo atstovai demonstruos savo modelius ir įdomius naujus pokyčius, rašoma „Renault Group“ pranešime.
Koncepcinis ateities elektromobilis „Dacia Manifesto“
Koncepcinis ateities elektromobilis „Dacia Manifesto“ / Dacia nuotr.

Visas asortimentas su visiškai nauju identitetu bus pasaulinė premjera kartu su neseniai pristatytu „MANIFESTO“ koncepciniu automobiliu. Pirmą kartą dėmesio centre bus kolekcinio leidimo „Duster“, taip pat debiutuos pirmasis „Dacia“ HYBRID 140 variklis.

Iki šiol naujasis identitetas apėmė naują logotipą, kuris vienu metu buvo pradėtas taikyti visam asortimentui („Spring“, „Sandero“, „Logan“, „Duster“ ir „Jogger“), naujas atstovybes, naują dizainą ir naujas spalvas. „Mondial de l'Auto“ paroda yra pasirinkta vieta, kur „Dacia“ pirmą kartą plačiajai visuomenei pristatys šiuos įdomius pokyčius. Parodoje bus rodomas visas automobilių asortimentas, dabar pažymėtas naujaja „Dacia Link“ emblema, kurioje aptakios „D“ ir „C“ raides sukuriančios linijos susijungia kaip grandinė, simbolizuojanti tvirtumą ir paprastumą. Savo logotipu „Dacia“ pabrėžia savo vertybes: esminius dalykus apimantį prekių ženklą, kuris yra šaunus, tvirtas, skirtas gamtai ir ekologiškas.

„MANIFESTO“ koncepcinis automobilis, „Dacia“ vertybių įkūnijimas
Dacia „MANIFESTO“ koncepcinio automobilio pasaulinė premjera įvyks „Dacia“ stende.

Nors „MANIFESTO“ nėra būsimas gamybos modelis, jis įkūnija „Dacia“ esminių, šaunių, tvirtų, įperkamų ir aplinkai nekenksmingų transporto priemonių viziją. „MANIFESTO“ yra labai kompaktiškas, judrus ir lengvas automobilis, sukurtas nuotykiams gamtoje. Tai laisva „Dacia“ vizijos išraiška, kuri yra apčiuopiama jos vertybių ir prekių ženklo savybių reprezentacija.

HYBRID 140 variklis greitai bus modelyje „Jogger“

HYBRID 140 variklis bus rodomas „Dacia“ stende specialiu demonstratoriumi. „Jogger“ kitais metais taps pirmuoju „Dacia“ hibridu. Besiplečiantis ekologiškų sprendimų asortimentas pirmą kartą apima 140 AG hibridinį variklį. Ši technologija, jau įvaldyta „Renault“ grupėje, yra dar viena galimybė „Dacia“ prekių ženklui panaudoti išbandytus komponentus ir patikrintas technologijas.

„Dacia“ renginių platformą „Mondial de l'Auto“ rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito